Högkvalitativa köksmaskiner utformad
och utvecklat för dig i Australien"
 
"Som det gamla ordspråket säger: Man får det man betalar för, kvalitet varar livet ut!" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Om Froothie

 

 


Froothie – Distributör av Optimum©

Froothies äventyr började med ett litet australienskt företag som marknadsförde och tillhandhöll hälsosamma frukter, grönsaker och utrustning till caféer och juicebarer och uppmuntrade dem att främja hälsosammare drycker som kallades för ''Froothie'' - med anspelning på  varunamnet ''Smoothie''.

Därifrån utvecklades snabbt denna lilla idé till en besatthet att främja sunda kostvanor i allmänhet - inte bara ibland, och snabbt utvecklades starka kopplingar och bland annat ett strategisk exklusivt samarbete med den globalt erkända australienska leverantören av Vortex blenders och juicepressar: Optimum Appliances, i syfte att främja sunda dryckes- och kostvanor i alla hushåll.

Idag är vårt uppdrag enkelt och tydligt: Att hjälpa människor leva en hälsosammare livsstil och samtidigt främja vårt exklusiva sortiment Optimum. Vi delar vår kunskap och information för en sund livsstil genom workshops, YouTube-videor, vår nya blogg, olika medier och strategiska partners i Australien och utomlands.


Den nya produktlinjen Optimum www.optimum-apliances.com

Det australiskt ägda och drivna Optimum© Vortex blenders är erkänt som ett av de ledande globala varumärken för varaktiga höghastighets Vortex blenders för både hem och kommersiell användning. Optimum 9400 har fått internationellt beröm från kockar och matentusiaster som en högkvalitativ produkt för att inte bara göra smoothies och juicer, utan även en rad funktioner som inkluderar uppvärmning, frysning, knådning, malning, hackning, skivning, blandning med mera.


Australiensiska Optimum juicemaskiner för färskpressat har bekänt färg och lovordats runt om i världen för kvalitet och prestanda. Optimum 400 Juicer bedömdes som #1 i Storbritannien av T3 Magazine, och den nya Optimum 600 är en patenterad slow juicer som revolutionerat branschen genom att pressa hela frukter och grönsaker utan att först behöva skära upp ingredienserna.


Hushåll

Framgången för Optimum Vortex blenders  och juicemaskiner i Australien och runt om i världen har lett till en stor förändring av Froothie in i den inhemska hälsokostindustrin, med stor framgång i att expandera globalt och upprättandet av kontor runt om i världen. Alla produkter omfattas av Froothies ojämförliga garanti med rikstäckande servicecenters och support för alla brådskande förfrågningar.

Den nuvarande ökningen av sund livsstil har också lett till Froothies alldeles egna Hälsobutik online. Svårigheten att hitta färska ekologiska kvalitetslivsmedel och superfoods, samt det uppblåsta priset på sådana produkter är anledningen till att Froothie har gått samman med ett stort antal odlare och leverantörer för att ge dig de bästa färska, ekologiska näringsrika livsmedlen under ett paraply, och till de lägsta priserna, din Hälsobutik-direkt för sunda kostvanor!


Kommersiellt

Syftet med Froothie Australia är att hjälpa caféer, juicebarer och smoothie-bilar att öka sin försäljning av smoothies samt införa nya spännande och hälsosamma produkter till sina menyer.

Vårt teams erfarenhet av att inrätta juicebarer, inklusive välkända franchises, har gett Froothie ovärderlig erfarenhet av att hjälpa företagare att etablera sig och öka sin smoothie-försäljning

Framgången för Froothie sedan starten har varit enorm med caféer som aldrig har sålt smoothies som nu nått exponentiell försäljning och juicebarer som mer än fördubblat sin försäljning på mindre än 5 månader. Detta uppnås med Froothies iögonfallande reklammaterial, härligt friska och hälsosamma smoothies och den växande populariteten för varumärket Froothie

För mer information, klicka här om du är ett café eller här om du är en juicebar. 

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Stolt leverantör av Optimum-serien i Sverige.

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (SE)
  Unit 4, 173-181 Rooks Road
  Vermont VIC 3133
  Australia
 • Momsregistreringsnummer : SE502076836101
  Kundservice : [email protected]
  telefonnummer : 010-8848195

INSTAGRAM