Högkvalitativa köksmaskiner utformad
och utvecklat för dig i Australien"
 
"Som det gamla ordspråket säger: Man får det man betalar för, kvalitet varar livet ut!" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

OPTIMUM THERMOCOOK RECENSIONER

 

 
RECENSION FÖR OPTIMUM THERMOCOOK
Hakan Thornstrom
Håkan Thörnström
“Min största favorit med Optimum ThermoCook Pro är möjligheten att kunna blanda purén med inställbar temperatur samt piskvarm och krämig sabayonnesås då resultat alltid blir bättre jämfört med andra ”

 

 

Håkan är ägaren och manager för det framgångsrika Michelin star restaurangen Thörnströms Kök, och är verksamma i Göteborg sedan 1997. Thörnströms Kök erbjuder en modern och nutid Svensk gastronomi där

 

 

Corina Ureche

OPTIMUM Thermocook Pro i Bucătăria Urechesti - första intryck

" Som ett första intryck kan jag berätta för er att apparaten passar min bänk perfekt. Den tar inte upp för mycket utrymme och designen smälter in underbart. Det är välbyggd och har endast en fast del, tror inte att du behöver öppna, ta isär och sedan sätta ihop den igen för att njuta av vad den har att erbjuda dig. [...]
Många gånger har jag velat tillsätta ingredienser som morötter, ananas, nötter eller betor till min juice men min klassiska mixer kan inte hantera det och mixar inte särskilt bra. Jag sätter min tilltro till OPTIMUM ThermoCook. [...]
Kontrollpanelen har temperatur, tid och hastighetsinställningarna och efter några användningar av apparaten kommer du inte ens behöva handboken för att göra önskade inställningar.
En av de bästa funktionerna i denna maskin är DIY, som ger dig möjlighet att spara dina favoritrecept. Den kommer att spara alla inställningar du gjort för ett recept och när du vill göra det igen behöver du bara gå tillbaka till DIY.
[...] Jag har massor av recept som jag är angelägen om att testa så håll dig nära mitt kök. [...]
 

 

 

Corina Ureche, från Rumänien (Transsylvanien) är författare och ägare av den kulinariska bloggen www.corinaureche.ro. Hon kockar med passion för sin familj och har skrivit på bloggen sedan 2009 med tillgängliga och läckra recept för familjer som alltid är i tidsnöd. Hon är nyfiken, gillar att experimentera med nya saker och hon letar alltid efter lösningar för att underlätta arbetet i köket. "
susan
Läs hela recensionen

 

 

elizabeth
Läs hela recensionen
Kate Hackworthy från Veggie Desserter
“Den här prylen tar upp ungefär lika mycket plats som en 4-skivors brödrost, men den kan utföra massor av funktioner. Den är i huvudsak en matberedare med ett värmeelement, och du behöver bara byta tillbehör för att göra den till ännu mer - från kokning och sautering till knådning och att hacka. Ja verkligen. Denna vackra best kan göra allt. Jag är ganska säker på att jag kommer att använda ThermoCook mer än min vattenkokare. Den kommer att göra frukost: gröt, smoothies, yoghurt; lunch: soppa, pesto, bröd; middag: gryta, ris, såser, pizzadeg... ända fram till dessert: maräng, smulpaj och tårta.

Maskinen kan ersätta en massa köksprylar och den tillagar allt underbart. Det är en stabil enhet och tar inte upp mycket utrymme för något som gör så mycket. Det är en riktigt multi-tasker och kan gå från att krossa is till att knåda deg. Du kan få mjöl från havre eller korn, få strösocker i pulverform florsocker, eller koka en gryta.”

 

Kate har en ganska ovanlig blogg. Hon gör fräscha desserter från grönsaker. I år vann Kate Best Food Blog i UK National Blog Awards, var listad som en av Top Bloggers of the Year av Top Sante Magazine och blev månadens Jamie Oliver blogg i februari.

 

Shaheen Sutton Från Allotment2kitchen
"Hittills har jag varit imponerad av den och jag tror att om du hade en familj att laga mat till så skulle ThermoCook definitivt vara till hjälp i köket... Jag kan se mig själv använda den mycket mer."

 

Shaheen startade sin veggie och vegan blogg för att presentera recepten hon gjort av grönsaker från sin trädgård. Sedan dess har hon drivit sitt eget kafé, utsetts till en av de bästa Veggie Bloggare i Storbritannien av Vegetarian Living Magazine och var tvåa i årets stora Vegan Bake Off .
shaheen
Läs hela recensionen

 

 

elizabeth
Läs hela recensionen
Elizabeth Atia från ‘Elizabeth’s Kitchen Diary’
Så vad kan Thermocook göra? Allt! Nej allvarligt, förutom barnpassning, rengöring av fönster och att diska kan denna maskin göra nästan allt!... Hittills har jag i min Thermocook gjort blomkålssoppa, en frukostsmoothie, bröddeg, dip på bondbönor och parmesan, lemon curd, florsocker (sann historia!, denna maskin är tillräckligt kraftfull för att splittra strösocker till florsocker! Aldrig igen behöver jag stå utan tillräckligt med florsocker igen!), olika sorters härliga kakor & kex, jordnötskakor (tre olika små kakor för familjens julgransdekoration, ses på bilden nedan), en pavlova (både för de vispade äggvitorna och toppingen av vispgrädde), ingefärs-öl, glögg, gröt, varm choklad, krämig polenta och en fiskpaj - inklusive ångkokning och vispning av gräddpotatis för paj, hårdkokning av äggen och skapat den mest utsökta sås.

 

Elizabeth är en kanadensiska men lever på Shetlandsöarna med sin familj och här bloggar hon familjerecept med hjälp av lokala säsongsbetonade råvaror. Elisabet var en finalist i årets BIB Awards och är rankad trea i Storbritannien av eBuzzing Gastronomi. Elizabeth skriver för A Taste of Shetland och 60 North Magazine. Hennes arbete kan också hittas på I'i Shetland och 750g le mag.

 

 

Laura Peter
Läs hela recensionen
Laura Peter
“Jag är mycket glad över att presentera Froothies nya produkt, den multifunktionella matberedaren Optimum ThermoCook Pro 20-in-1.
Tomten kom tidigare i år i mitt fall, med en verkligt personlig assistent i köket! En mycket trevlig överraskning från Froothie Rumänien som kommer att vara till stor hjälp! Under nästa period kommer jag att presentera en mängd fantastiska recept och hur lätt den här matlagningsapparaten kan användas! Jag är fylld med entusiasm och jag kan inte vänta med att utnyttja den! J.[…]
[...] Med Optimum ThermoCook kommer du att tillaga dina rätter mycket snabbare och varför inte mycket bättre, med mindre ansträngning från din sida och den intjänade tiden kan investeras i andra saker.
Froothie kommer hjälpa alla de människor som inte har någon tid att förlora, och när du väl börjat använda denna matlagningsapparat är jag säker på att du inte kommer att kunna föreställa dig livet utan den.
Det mest imponerande faktum hos denna produkt är att den har en hel del förinställda funktioner, saker som gör den lätt att programmera:
 • Smoothie
 • Snabb soppa
 • Yoghurt
 • Röra
 • Stuva
 • Exakt uppvärmning
 • Ris
 • Göra deg
 • Hacka
 • Sautera
 • Koka […]

Utöver dessa förinställda program erbjuder Optimum ThermoCook Pro dig möjligheten att spela in dina favoritrecept så att du kan återskapa dem igen när som helst [...]”
"Laura är en kulinarisk bloggare med en stor passion för matlagning, nedärvt från sin mor. Hennes blogg är i majoritet om traditionella rumänska rätter som alla har råd med.
Hon startade den här bloggen i slutet av 2010, och under dessa 5 verksamhetsår har de fått 340 000 gillar på Facebook och deras antal följare växer snabbt, inte bara hos rumäner utan även bland utländska personer som tycker rumänska recept är aptitretande.
Under denna tid har de fått positiva recensioner, särskilt från rumäner bosatta utomlands som kunnat lugna sin hemlängtan med lite traditionell mat.
Hon säger att hon vill hålla igång den här bloggen som en passion snarare än en bussiness, för att erbjuda inspiration till de som söker det. "

 

 

Janice Pattie
"Denna multifunktionella matberedare har massor av funktioner. Jag skulle beskriva den som en kraftfull 2 liters rostfri blender som funkar lite som en vattenkokare, vilket innebär att du kan tilllaga mat, hetta upp och även mixa. Det är en ganska förenklad förklaring av Optimum Thermocook som har över 20 funktioner som alla är utformade att hjälpa dig att skapa en rad imponerande, näringsrika måltider åt din familj, helt utan konserveringsmedel....

 

Janice är en väletablerad matbloggare från Skottland. Hennes blogg Farmersgirl Kitchen handlar om enkel hemlagad husmanskost med massor av inspirerande recept. Janice har vunnit flera recepttävlingar och även fått sina recept publicerade i The Guardian och Wayfair. Under en mat-turné i Novia Scotia fick hon 88,782 twittrar på 7 dagar.
susan
Läs hela recensionen

 

 

susan
Läs hela recensionen
The Veg Space
Min främsta anledning för att tillaga detta idag var för att verkligen hårdtesta denna nya köksleksak. Den blev väldigt snabbt min främsta hjälpreda och älskling i köket för varje ändamål.
Svårt att beskriva allt den klarar av... (med facit i hand hade det varit enklare att säga vad den kanske inte klarar av... diska, duka eller byta blöjor). Hoppas du ser varför jag älskar den. Denna fantastiska pryl är som att ha sin alldeles egen sous-chef hemma i köket. Nej, i själva verket är det som att ha din egen mästerkock på plats! Bara plocka fram vad du har, lägg i allt, slappna av en stund i soffan (eller ta hand om annan möjlig sparad disk!),När du kommer tillbaka är middagen är klar...
"

 

Kate är diplomerad Cordon Vert i Vegetarian Cookery och har sin egen webbsajt - TheVegSpace.co.uk, som är listad som "Top 10 UK Vegetarian blogs" av The Guardian, Red Magazine, och Vegetarian Living Magazine. Hennes recept finns i Cook Vegetarian Magazine, Observer Food Monthly med flera. Hon vann "‘Vegetarian Chef of the Future Competition" som drivs av Vegetarian Society, och under 2011 var hon skaparen av" UK’s Tastiest Meat-Free Dish "och vann en tävling från Linda McCartney Foods.

 

 

Jan Bennett-Gulg of Oil- Receipe developer, reviewer and kitchen appliance expert
Tack vare ThermoCook börjar det se ut som att jag är överflödig i mitt eget kök! Låt mig berätta min egen historia om denna verkligen häpnadsväckande apparat... ..Oh ja, ThermoCook är verkligen varje matlagningsälskares dröm. Det är naturligtvis inte så att jag eller någon annan inte kan laga mat men ThermoCook gör allt så mycket lättare. Även potatismos tas om hand på under 18 minuter från början till slut... Receptboken som medföljer innehåller över 90 recept men när du har kört den några gånger faller naturligt egna recept på plats, som för mig med denna enkla grönsakssoppa "Curried Vegetable Soup"....

 

Jan Bennett är författare till aglugofoil.com som konsekvent omämnts som en av de 100 främsta matbloggarna i Storbritannien. Med sammanlagt tusentals följare på sociala medier är Jan en erkänd auktoritet på matlagning hemma och använder enbart den bästa utrustningen för jobbet.
Jac Meldrum
Läs hela recensionen

 

 

Christine Bailey
Neil Martin - Natural Juice Junkie - Erkänd som en av Storbritanniens ledande Juice-experter, kvalificerad Juice-terapeut och registrerad Complimentary Medical Assoc.
Jag älskar enkelheten och mångsidigheten hos den nya Optimum ThermoCook. Användargränssnittet är lätt att förstå och ger mig även möjlighet att skapa mina egna DIY program. Jag behöver inte längre finna utrymme för både en blender, bakmaskin, soppmaskin, riskokare, matberedare... denna enda maskin ersätter alla dessa köksprylar ger mig maximal funktionalitet, samtidigt som den upptar minimalt med utrymme

 

Efter att ha uppnått en mirakulös förändring i sin egen hälsa erkänns Neil nu som en av Storbritanniens ledande juice-experter. Neil är en kvalificerad Natural Juice terapeut, registrerat hos Complimentary Medical Association. Genom sin hemsida (naturaljuicejunkie.com) och hans juice-detox program har han kunnat leverera betydande hälsofördelar för tusentals människor över hela världen. Neils recept beskrivs ofta som att smaka "för bra för att vara nyttigt". Neil påträffas regelbundet som att vara värd för utsålda evenemang i hela Storbritannien då han fortsätter sitt uppdrag med att dela fördelarna med en "juicy" livsstil.

 

 

Nayna Kanabar
För att testa min ThermoCook började jag med enheten för ångkokning. Enkelt skall det vara för jag är inte så bra när det hantering av elektriska prylar, men till min förvåning lyckades även jag installera och använda denna enhet på ett klick !!!....... Mitt andra försök med ThermoCook var en kryddad squash-soppa. Jag tillsatte hackad lök och bitar av squash i kannan, tillsammans med grön chili, en nypa kummin, salt och vatten och tryckte på funktionen för "Quick Soup" och hade en läcker rykande het soppa på mindre än 20 minuter. Saker gick bättre och bättre, så imponerande!!! Mitt tredje försök var att göra sylt/marmelad... ..Något som visade sig bli perfekt.....

 

Nayna är en av Storbritanniens mest populära vegetariska bloggare. Hon bloggar enkla vegetariska recept och rankas bland topp-50 matbloggar i Storbritannien av Foodies 100. Naynas recept har dykt upp i Metro, The Evening Standard och Eat In magazine.
Christine Bailey
Läs hela recensionen

 

 

Neil Martin
Kvalificerad ledande näringskonsult, kock, journalist och författare till flera hälsoböcker.
Thermocook är kraftfull multifunktionell apparat. Förutom att vara en högkvalitativ blender så är den mycket mångsidig - den kan göra puré och samtidigt värma vilket gör den perfekt för soppor, såser och grytor. Den kan också finmala kryddor, nötter och frön så den är perfekt för en hel rad av råa godsaker och desserter.
Jag har just använt Optimum ThermoCook under en matlagningsdemonstration under London Veg Fest för soppa, pesto och gjort fudge med mera , som alla älskade. Maskinen har så stor potential - jag älskar den!!

 

Christine är en kvalificerad ledande näringskonsult, kock, Journalist och mediaexpert. Under sin omfattande utbildning fick hon en First Class Honours degree i Näringsterapi vid berömda Nutrition Centre CNELM. Hon är också kvalificerad på MSc nivå och håller utbildningar i pedagogik för vuxenutbildning och föreläser. Som erfaren mat- och hälsoskribent bidrar Christine regelbundet till nationella och lokala tidskrifter och tidningar om mat, hälsa, näring och fitness. Hon har förekommit mycket i media, inklusive radio och TV. Hon är författare till flera hälso- och kokböcker.

 

 

 

 

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Stolt leverantör av Optimum-serien i Sverige.

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (SE)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • Momsregistreringsnummer : SE502076836101
  Kundservice : [email protected]
  telefonnummer : 010-8848195

INSTAGRAM