Högkvalitativa köksmaskiner utformad
och utvecklat för dig i Australien"
 
"Som det gamla ordspråket säger: Man får det man betalar för, kvalitet varar livet ut!" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Froothie Sverige

 

Froothie är ett av världens snabbväxande varumärken med fokus på hälsosamma hälsoprodukter, med över 100-tusen följare på Facebook som växer stadigt. Vi är stolta att vara en exklusive distributör av Optimum - ett av de mest betrodda köksredskapsmärken i Australien och världen över.

Froothie började som en liten och enkel idé för att leverera frukt, grönsaker och utrustning till lokala kaffer och juicebarer i Australien. När vi fortsatte med företaget så utvecklade vi starkare och djupare passion med att främja hälsosammare mat och drycker till individer, och samtidigt fick vi upp tanken med att få fler människor involverade med att skapa “Froothie”: En rörelse inom hälsosam smoothie dryck. När vår idé vidareutvecklades så blev det vår uppgift att hjälpa varje hushåll att gå med resan med att prioritera hälsan först, och skapa hälsosam mat och dryck genom våra strategiska partnerskap med Optimum - ett globalt erkänt blender- och juicerföretag som tillverkar några utav de bästa köksapparaterna.

Idag är vårt uppdrag enkelt och tydligt: Att hjälpa människor till ett hälsosammare liv genom att använda våra exklusiva sortiment av högkvalitativa köksapparater från Optimum. Vi deltar i workshops och skapar nya idéer och tips för ett sundare livsstil via YouTube, blogg, medier och genom våra starka partners i Australien och utomlands. På så sätt kan du äta hälsosamt snabbt, enkelt och roligt.

 

Optimumredskap -www.optimum-apliances.com

Optimums innovativa och prisbelönta köksapparater är ledande i branschen inom kvalité, prestanda och design. Grundad i Australien och varumärket finns nu i över 40 länder och används av miljontals världen över.


Där innovation möter Kvalitet


Som #1 Blender- och Juicermärket i Australien, erbjuder Optimum ännu mer genom att introducera mångsidiga allt -i-ett köksmaskinen ThermoCook: En multifunktionell matberedare med varmfritös, och många andra multitasking samt tidsbesparande köksapparater. Optimums popularitet beror i stor utsträckning på dess strikta kvalitetsstandard, hållbarhet och fokus på innovation samt ett nära samarbete med Froothie som förser med enkel kvalitetsmatlagning till hem över hela landet.


Alla Optimumdelar och maskiner tillverkas med en enastående precision med hjälp av material till högsta kvalité. Optimum bedriver omfattande tester för att uppnå högsta certifiering och ackreditering för att möta branschens kvalitetskontroller och standarder. Du kommer att säkerställas med kvalité och trovärdighet som används av miljontals världen över. Som ett testamente på överlägsen kvalité och hållbarhet så erbjuder vi alla varor en testperiod på 30 dagar pengarna-tillbaka-garanti och omfattad garanti. Med Optimums huvudkontor i Melbourne, Australien så får du tillgång till kundservice och 24X7 Support.

 

Våra Bästsäljande Produkter

 

Optimum Höghastighets Vortex Blenders: Optimum Vortex Blenders är känd som ett ledande globalt varumärke anpassad för både hushåll- och kommersiellt bruk. Optimum 9400 har vunnit internationell beröm från professionella kockar och matentusiaster som en premium kvalitetsprodukt och gör allt ifrån smoothies, juices och utför ett brett utbud av matförberedelser med möjligheten att skapa läckra mutter smör, nötmjölk, dips, såser, varma soppor, frysta desserter och otroligt mycket mer. Optimumblender är rankad som #1 av Choice Australia - tillsammans med Vitamix - och upplagd som #1 hos Product Review Australia som baserar sig på kundomdömen. Se våra jämförelseklipp har.

Optimum Kallpress Slow Juicers: Optimum Slow Juicer har också blivit uppmärksammad runtom i världen för sin exceptionell kvalité och prestanda. Optimum Juicer är rankad #1 i UK av T3 Magazine, medan de nya Optimum 600 och Optimum 700 revolutionerar industrin genom att juica hela frukter och grönsaker vilket eliminerar behovet till matberedning.

Optimum ThermoCook: Optimum ThermoCook: En multifunktionell matlagningsmaskin har snabbt blivit en utav våra mest populäraste produkter och rankar sig #1 av All-in-one Kitchen Appliance Brand av Product Review Australia och upplagd som Australiens #1 Thermomix rival. Med 20 praktiska funktioner så kan du hacka, vispa, mixa, pressa, knåda, koka, blanda, röra, ånga och mycket mer med bara en knapptryckning. Du kommer spara tid, utrymme och pengar med gör-i-allt köksgeniet.

Optimum P200 Dehydrator: Optimum P200 Dehydrator Parallax Drying System tillåter jämn luft fördela sig över alla fack från topp till botten och framifrån bak. Detta eliminerar förorenade smaker och säkerställer luftkonsistens vars du kan göra goda och hälsosamma mellanmål med lättnad för dig och familjen - där mellanmålet alltid förblir nyttigt fria från konserveringsmedel och andra tillsatser.

Ett varumärke som ständigt utvecklar och tillbringar de bästa köksmaskinerna effektivt introducerar Optimum alltid nya produkter till sitt sortiment. Prenumerera gärna på våra nyhetsbrev och följ oss på sociala medier för att vara först ute med våra produktlanseringar och exklusiva erbjudanden.

Betrodd av Kommersiella företag

 

Vissa Optimummodeller är specifikt skapade för att stödja verksamheter som Juicebarer och kaffer tack vare dess effektiva storlek som sparar på utrymme med tung blandkapacitet och ett högkvalitativt ljudisoleringshölje. De sexbladiga och multifunktionella knivenheterna är tillverkade av Japanskt stål vilket gör dem hårda, hållbara och rostfria. Bladen är designade som ett multifunktionellt montage som enkelt blandar både våta och torra ingredienser jämnt och effektivt.

Faktum är att våra kommersiella blenders är så hållbara och effektiva att de används av nationella kedjor som Gloria Jean’s Coffees, Coffee Club, Wendy’s och andra råvaru- och livsmedelskaffer. Dessutom erbjuder Froothie en omfattad rikstäckande garanti med 24X7 prioritetssupport och service till alla våra kunder. Våra servicecenters säkerställer komplett helhetstäckning så att ditt företag inte missar en enda blandad dryck.

Froothie tillägnar sig åt att leverera toppkvalitativa maskiner och kundservice. Om du någonsin skulle behöva hjälp med att hitta den bästa blendern till din verksamhet så kommer våra experter att finnas där för dig. Kontakta oss idag för mer information.

 

Froothie Affiliates

 

Vi arbetar med de bästa hälsoambassadörer världen över för att förse dig med nyttiga tips, recept och produkter för att hjälpa dig att uppnå en friskare och lyckligare version av dig själv och familjen. Vi arbetar endast med ambassadörer som är angelägna med att sprida sin kunskap om hälsa och välbefinnande då de verkligen bryr sig och anser att alla bör ha befogenheten att ändra på sin livsstil till det bättre, precis som Froothie är inställd att vara.

Våra ambassadörer sprider Froothies filosofi och delar med sig och bryr sig genom att introducera Froothies exklusiva produkter som de personligen har testat för att uppnå bättre hälsa och livsstil. Vi strävar efter att skapa en rörelse inom livsstil genom Froothie: Att äta hälsosammare på ett snabbt, enkelt och roligt sätt. På så vis är alla våra produkter gjorda att vara enkla och lätta att använda för att göra hälsosammare mat så snabbt som möjligt och som varar med åren. Vi är här för att skapa ett samhälle som främjar ett sundare livsstil för att inte hålla dig tillbaka, men som driver dig framåt.

Om du skulle vilja dela med dig glädjen vi har för att göra andras liv bättre så kan du enklast ansöka om att bli en av våra ambassadörer genom att klicka här. Vi garanterar er att med Froothie så kommer det alltid finnas något hälsosamt och roligt för dig och din familj att leva ett bättre liv.

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Stolt leverantör av Optimum-serien i Sverige.

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (SE)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • Momsregistreringsnummer : SE502076836101
  Kundservice : [email protected]
  telefonnummer : 010-8848195

INSTAGRAM