Högkvalitativa köksmaskiner utformad
och utvecklat för dig i Australien"
 
"Som det gamla ordspråket säger: Man får det man betalar för, kvalitet varar livet ut!" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

CircuPlus - Australiens #1 Revitive Rival Från Berömda Australienska Varumärket: Optimum

circuplus
circuplus circuplus circuplus circuplus circuplus circuplus

CircuPlus - Australiens #1 Revitive Rival Från Berömda Australienska Varumärket: Optimum

ListPris: 2 999 kr

BEGRÄNSAD
TID UPPOFFRING 1 830 kr

I CIRCUPLUS INGÅR:

 • 30 dagars pengarna tillbaka-garanti
 • 4 x elektroder
 • Fjärrkontroll
 • Bruksanvisning

NEDAN FÖLJER EN GENOMGÅENDE JÄMFÖRELSEANALYS MELLAN:

  CircuPlus   Revitive IX

Intensitetsnivåer:
 
1-99
 
1-99

Stimuleringsteknik:
 
EMS
 
EMS

Variabla Vågformer:
 
16
 
15

Fotstöd med Termisk Värme:
 
3 lägen (37 ° C, 40,5 ° C, 45,5 ° C)
 
Nej

Kontrollpanel:
 
Digitalskärm och kontrollknappar
 
Digitalskärm och kontrollknappar

Timer:
 
1-60 minuter
 
1-30 minuterFjärrkontroll:
 
Ja
 
Ja

Batterifunktioner:
 
Yes
 
No

Kroppselektroder:
 
2 par
 
2 par

Garanti:
 
2 år
 
2 år
Strömförsörjning: 12V (Mains), 6V (4 x 1.5AA Batteries)
EMS Vågformer: 16
Programlägen: Auto / Manuell
Intensitetsnivåer: 1-99
Timer: 1-60 minutes
Kontrollpanel: Digitalskärm och knappkontroller
Fjärrkontroll: Ja
Termisk Värmefunktion: 3 lägen (37 ° C, 40,5 ° C, 45,5 ° C)
Kroppselektroder: 2 par
Produktmått: 396x97x371mm
Produktvikt: 2.4kg

Öka Blodcirkulationen

Försämrad blodcirkulation är ett vanligt problem bland äldre och folk med medicinska besvär så som Diabetes och Högt Blodtryck som upplever svårigheter att engagera sig i sedvanlig träning. EMS teknologin i CircuPlus har uppvisat att öka blodcirkulationen upp till 4 gånger för att minska blodpropp som orsakar stelhet och svullnader från långvarig passivitet, medan termiska värmefunktionen i fotstödet ger ytterligare stöd och lättnad till blodcirkulationsproblem.

Lindrar Smärta & Svullnad

Svullnader orsakas oftast av svag cirkulation som i sin tur resulterar i smärta runtom det svullnade området. Med CircuPlus reducerar du smärtförekomsten samt svullnaden och istället förhöjer din rörlighet och rörelseomfång genom effektev av elektriska muskelstimulering.

Minskar uppkomst av Kramp & Obehag

Om du lider av benkramp och obehag så kommer ökad blodcirkulation bidra till att förbättra problemet. CircuPlus använder lugnande elektrisk muskelstimulation för att öka blodflödet till benen och bättrar på krampen och obehaget genom följdaktiv användning.

Avancerad EMS Teknologi

Elektrisk Muskelstimulering (EMS) inducerar muskelsammandragningar i både underbenen och fötterna för att främja blodrörligheten och lugnar på muskelspänningar. EMS är en vetenskaplig beprövad teknik som efterliknar kroppens naturliga neuromuskulära signaler för att effektivt aktivera muskelstimulationen, öka blodcirkulationen, flexibiliteten och muskelstrykan.

16 Varierade Muskelstimulationsvågformer

Genom att unyttja ett brett utbud av olika vågformer för att stimulera muskelområdet. Tillvänjning (vars musklerna vänjer sig vid identiska sammandragningar varpå stimuleringseffekten minskar med tiden) undviks för att bestryka konsistent muskelstimulation och blodcirkulation. Du kan välja att aktivera Autofunktionen som tar dig genom alla 16 vågprogram, eller Manuellläget för att anpassa din massage enligt ditt önskemål.

Kroppselektroder

Fler elektroder stimulerar och förbättrar värk och sår i andra delar av kroppen samtidigt, så som axlar, armar och ryggen där du kan rikta och lugna alla problemområden på bara 30 minuter om dagen.

30 dagars pengarna tillbaka-garanti

Erbjudandet upphör om:
Dagar Timmar Minuter Sekunder
ELLER

Ordinarie pris ListPris:
2 999 kr

BEGRÄNSAD
TID UPPOFFRING

Specialpris: 1 830 kr

* Pris inklusive moms, exklusive 95:- i leveransavgift

TEKNIK UTVECKLAD & TEESTADE AV LEDANDE INSTITUTIONERRevitive är klinisk bevisad till att generera ökad blodflöde i benen med 4 gånger för att motverka blodpropp i benen orsakad av lång passivitet.

 
 • Beskrivning

  Hälsosamma vanor är svåra att få in, oavsett hur mycket vi hatar att erkänna det. Vi sitter och ligger ner mer ofta än vad vi är aktiva, och vi vänder ofta ryggen mot hälsosam mat.

  Med CircuPlus kommer du att enkelt införliva en stor hälsofördel till ditt liv. De flesta människor vet inte om att grunden till en bra hälsa ligger i hälsosam cirkulation. Dina blodkroppar är ansvariga för att transportera syre och näringsämnen genom hela kroppen för att hjälpa till att utföra alla de vardagliga kroppsfunktionerna som du ofta tar för givet. Utan aktiva blodkroppar för att hålla din kropp optimal, kommer du ofta att känna dig slö, du riskerar att bli sjuk och det kommer att ta längre tid att läka sår eller bekämpa virus.

  Om detta gäller dig eller någon av dina kära, så är det dags att ägna större uppmärksamhet åt din cirkulation för att du ska vara aktiv och hålla kroppen frisk.

  Med CircuPlus krävs dock att du uppnår en sund cirkulation genom att du endast sitter i 20-30 minuter om dagen - ja det är så otroligt enkelt!

 • FÖRDELAR

  Cirkulationen är blodets rörelse i kroppen genom hjärtats pumpningsåtgärd för att ge syrgas i hela kroppen.

  Återgående blod till och från kroppens extremiteter, som ben, fötter och händer, kräver mer arbete. Därför krävs de omgivande musklerna hos venerna och artärerna för att hjälpa till att flytta blodet tillsammans. Till exempel, när vi går så hjälper musklerna i fötterna att pumpa blodet uppåt, på samma sätt som du skulle klämma ihop vätska längs ett rör.

  Cirkulationen försämras generellt när vi åldras. Men på grund av många människors vanliga stillasittande livsstil, kan cirkulationsproblem påverka alla som inte är lika aktiva som de borde vara. Symtom på dålig cirkulation inkluderar kalla händer och fötter, muskelkramper och trötta, tunga eller värkande ben. För att försäkra en hälsosam cirkulation krävs en hälsosam livsstil baserad på hälsosamma vanor, tillräcklig träning och en balanserat kost.

  Om du inte alltid kan upprätthålla en hälsosam och aktiv livsstil, är CircuPlus ett bra sätt att introducera sund cirkulation till din kropp.

  Lätt och bekvämt, allt du behöver göra är att placera dina fötter på CircuPlus, luta dig tillbaka och njuta av cirkulationsboostern som hjälper dig att lindra muskelvärk och svullnader i dina underben.

 • Varför Ciruplus

  CircuPlus är utformad för att förbättra blodcirkulationen i benen och fötterna med hjälp av Elektriska muskelstimulationer (EMS). EMS är en avancerad teknik som används för att efterlikna neuromuskulära reaktioner i kroppen för att inducera ofrivilliga muskelkontraktioner. Med denna teknik kan CircuPlus inducera en "pumpande" -funktion i benen genom att "lura" musklerna i underbenen för att "klämma" blodkärlen som omger musklerna för att öka blodcirkulationen. EMS har vetenskapligt bevisats att förbättra cirkulationen och minska svullnaden samtidigt som det ökar flexibiliteten och reducerar muskelvärk.

  Dessutom är vår CircuPlus cirkulationsbooster utformad med tre termiska värmelägen i fotdynorna för att ytterligare stödja och förbättra blodcirkulationen, så att du kan uppnå bättre resultat på kortare tid. Dessutom kan du njuta av den lugnande värmen av våra värmedynor under din EMS-fotmassage.

 • VIKTEN MED BLODCIRKULATION

  Blodcirkulationen är blodkroppens rörelse genom blodkärlens nätverk i kroppen. Allt oxygenerat blod pumpas ut ur hjärtat genom artärerna, medan detoxifiera blod flyter tillbaka till hjärtat för att bli syresatt igen genom vener.

  När ett område i din kropp upplever dålig blodcirkulation betyder det någonstans att ditt blodflöde är blockerat. Din kropp kommer inte att kunna få tillräckligt med syre och de näringsämnen som krävs. Långvarig dålig cirkulation kan leda till allvarliga hälsoproblem, inklusive diabetes, högt blodtryck, vertigo, blodproppar och hjärt- och kärlsjukdomar.

  Faktum är att ett av symtomen på diabetes är svullnad i fötter och anklar som ett resultat av dålig cirkulation. Nervskador, cirkulationsproblem och infektioner kan orsaka allvarliga fotproblem för personer med diabetes. Ibland kan nervskador deformera fötterna, vilket orsakar att tryckpunkter förvandlas till blåsor eller sår. Dålig cirkulation kan orsaka att dessa skador läker långsamt, vilket ibland resulterar i amputation av en tå, fot eller ben.

  Symtom på att ha dålig cirkulation inkluderar kalla fötter och händer, muskelsmärtor, påfrestningar, kramper och upplevelser av domningar på grund av begränsat blodflöde. Dessa problem kan förbättras genom att förbättra cirkulationen i underbenen.

  Människor som lider av perifer artärsjukdom lider också av nedsatt blodflöde i lemmar, vilket vanligtvis påverkar benen. Perifer artärsjukdom orsakas generellt av ateroskleros, som är en uppbyggnad av fettbeläggningar (plack) i artärväggarna.

  Dålig cirkulation som lämnas oadresserad kan utvecklas till allvarliga sjukdomar som leder till åderbråck, njurskada och stroke.

 • VÅRT LÖFTE

  Din relation med oss ​​slutar inte med ditt köp av CircuPlus. CircuPlus är inte bara utformad för att vara enkel att använda, utan den är även ett sofistikerat verktyg du vill ha kontinuerligt stöd och råd för, så att du kan få ut det mesta av det. Därför ser vi till att vårt Froothie supportteam bara är ett telefonsamtal eller e-post ifrån.

  Dessutom, som vi nämnde ovan, kan du dra nytta av vår unika, garanterade, en månad gratis provperiod. Om du inte är nöjd med din CircuPlus kan du bara meddela oss inom 30 dagar efter mottagandet av produkten, så ger vi dig en fullständig, ovillkorlig, återbetalning.

 • SAMMANFATTNING

  CircuPlus är perfekt för alla som vill leva en hälsosammare och mer aktiv livsstil utan att behöva göra enorma offer i sin livliga livsstilar eller ha hälsoproblem som kompromissar deras förmåga att hålla sig aktiva.

  20-30 minuter om dagen är allt du behöver för att få blodet att flöda i dina ben och fötter, för att säkerställa att du får tillräckligt med syre och näringsämnen genom hela kroppen.

  Den lättanvända EMS-cirkulationsboostern kommer med 99 intensitetsnivåer, 25 variabla EMS-vågformer, 90 minuters inställbar timer och en uppvärmningsfunktion för att säkerställa att den passar de olika behoven hos alla i familjen. Med de extra elektrodkuddarna kan du också rikta andra områden utöver dina ben och fötter för att förbättra den totala cirkulationen. Den mångsidiga AC- eller batteridriften gör det möjligt för dig att få din mycket nödvändiga EMS fotmassage var du vill, och inte begränsas av en nätsladd eller kontakt.

  Det är extremt lätt men anmärkningsvärt effektivt, du kan luta dig tillbaka, koppla av och njuta av en bra show eller bok, medan CircuPlus revitaliserar dina blodkroppar!

  Varje inköp av CircuPlus kommer med 2 års garanti från leverantören och en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

"TRÄNING HAR HAFT EN MINIAL FÖRÄNDRING I TUSENTALS ÅR; TYNGDLYFTNING PRAKTISERADES EXEMPELVIS AV ANTIKA EGYPTIER OCH GREKISKA SAMHÄLLEN.
VI SIKTAR NU PÅ EN NY DRAMATISK FÖRÄNDRING GENOM ANVÄNDANDET AV VETENSKAPLIGT BEVISADE TEKNOLOGIER FÖR ATT GÖRA FITNESS ENKLARE OCH EFFEKTIVARE FÖR BÅDE PROFESSIONELLA ATLETER OCH ALLMÄNHETEN"

- Francois Nassif, VD.

Drivs av

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Stolt leverantör av Optimum-serien i Sverige.

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (SE)
  Unit 4, 173-181 Rooks Road
  Vermont VIC 3133
  Australia
 • Momsregistreringsnummer : SE502076836101
  Kundservice : [email protected]
  telefonnummer : 010-8848195

INSTAGRAM