Högkvalitativa köksmaskiner utformad
och utvecklat för dig i Australien"
 
"Som det gamla ordspråket säger: Man får det man betalar för, kvalitet varar livet ut!" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.
proven-logo
Alla omdömen har verifierats som sanna

För att motverka trenden av falska recensioner som översvämmar internet har Froothie nyligen inlett ett samarbete med Proven Credible, en tredje part som specialiserat sig på att verifiera vittnesmål för att bekräfta att alla är legitima.

Detta är ytterligare ett steg som visar vårt engagemang i strikt iakttagande av 29§ i konkurrenslagen och Consumer Act 2010: "En person får inte göra en falsk eller vilseledande framställning om en rekommendation från en person eller en representation som utger sig för att vara en sådan rekommendation."

Kunders kommentarer om våra produkter och service kan också hittas på vår Facebook-sida genom att klicka här.

Här följer en del av vad våra kunder säger"Jag har nu provat ett antal av dessa höghastighets-blenders och har bestämt mig för vilken jag älskar, nu rekommenderar och även säljer: Optimum 9400. Jag har använt en stor kommersiell Blendtec och den kom inte i närheten av så slätt eller mixat som Optimum 9400 (1/4 av priset!)." Läs hela recensionen på: Kimmithgone NZ Hempseed Oil
-Kim Renshaw


"Anledningen till att jag beslutade mig för Optimum 9400 (och därefter beslutade mig för att distribuera den för er) är att efter att ha gjort min efterforskning runt pris, kvalitet, mångsidighet, service efter försäljning och garantier så fick Optimum en toppplacering." Läs hela recensionen på: Health Yeah
-Hannah Horton


"Jag ville hitta en blender som jag kunde ha på lager i min online-butik som matchade Vitamix avseende kvalitet och en blender som familjer faktiskt hade råd med. Jag ville också säkerställa att när jag sätter mitt namn bakom något så... klarar dessa blenders vad dom lovar, speciellt när vi vet hur vi använder dem! "Läs hela recensionen på:The Raw Food Mum
-Sarah Nolan


Beviset ligger i resultatet och i detta fall briljerade Optimum genom med en mjuk, härlig söt äpple- och morotsjuice som var underbar."Läs hela recensionen på:T3 Magazine
-Max Parker


"Jag är så imponerad av Optimum 400 slow juicer och Optimum 9400 blender så jag nu har gått med på att bli en ambassadör för varumärket och produkterna. "Läs hela recensionen påNatural Juice Junkie
-Neil Martin


Jag har provat olika märkens priser och Optimum är överlägset bäst av dem alla. Läs hela recensionen på: Food For Thought (Health Coach)
-Samantha Baird


Låt mig börja denna recension genom att säga att Optimum 9200 - 2nd Generation är den bästa blender jag någonsin har ägt... och jag har verkligen avverkat ett antal. Läs hela recensionen på: Om Nom Ally
-Alison Murray


Jag måste verkligen tala om för den som precis kommit in i världen av juicer och funderar på att skaffa en juicepress att jag tror att detta är det perfekta valet! Jag har använt Optimum 400 i nästan en månad nu! Jag har kört igenom alla tänkbara grönsaker och frukter man kan tänka sig att dagligen göra juice av! Läs hela recensionen på:Review on the Optimum 400
-Sarah The Raw Food Mum


"Otroligt! Jag beställde en 9400 på onsdag kväll, den kom på måndag morgon! Älskar den" 

 

 "Jag har just fått min Optimum 9400... F-ntastiskt... gjorde den bästa smoothie någonsin... morot... jordgubb... blåbär... apelsin... grönkål... spenat... lsa... proteinpulver... spirulina... is... och smacka ihop allt... och voila... en fullkomligt fantastisk upplevelse... så jag ser fram emot att fortsätta testa... allt... tack Froothie... jag kommer att sprida ryktet..."

 
"Bara en uppdatering... min Optimum 9400 levererades för ungefär en månad sedan och har använts nästan varje dag. Mestadels gör jag smoothies av frukt/grönt men ser nu fram emot att bli lite mer äventyrlig. Jag var lite orolig för den ursprungliga kostnaden men är nu glad att jag tog steget fullt ut. Kraften i det här underbarnet är helt fantastisk" 

 
"Hej alla ni på Froothie, jag har precis fått min 9400 blender och har redan använt den med ett recept ur boken som följde med. En fantastisk blender, tack för en bra service och produkt. Ian Howell." 

 

 "Wow - gjorde en otrolig cheesecake med hallon ikväll med min 9200 - 2nd Generation. Jag använde ett recept från The Rawtarian, och den är bara så läcker! Det blir så lätt med min blender :-)" 

 

 

 "JAG BARA ÄLSKAR min Optimum 9200 - 2nd Generation!! Detta är maximalt, min 8 månader gamla son älskar sin gröna smoothie på morgonen. Han har haft en dagligen under hela senaste månaden. Det är hans dagliga vitamintillskott!" 

 

"Min innersta vän dök upp idag. Kallt och blött här, bestämde mig för att göra majssoppa. Tack vare nedladdaren på Froothies hemsida." 

 "Jag ääääälskar min Optimum 9400 :-)" 

 "Älskar min Froothie! Tack killar :-) Massor av bra filmer kommer att komma. http://www.youtube.com/watch?v=3FfuUIIaNic"

 “Frukost på mindre än 20 sekunder!”

 

 "Tack så mycket för den fantastiska servicen så nära jul! Serveringen av "Jul-Smoothies” till frukost var en stor succe. Själva mixern är otroligt snabb, kraftfull och gör allt så mycket smidigare. Vi gör nu dagligen smoothies och speciellt barnen älskar dem. Återigen tack!!" 

 "Froothie, ni är häftiga. Vi som arbetar inom detaljhandel får sällan komplimanger när vi ger exceptionell kundservice. Men ni förtjäntar verkligen detta.

Jag  la min beställning på Optimum 9400 den 23:e. Jag var så glad att se ett paket anlända redan nästa dag, julafton!

Jag älskar min nya blender, den gör fantastiska smoothies av mango!" 

 

 Jag ger väldigt sällan recensioner. Froothie kommer att vara ett undantag eftersom deras kundtjänst och deras produkt som jag köpte är enastående. Jag köpte en Optimum 9400. Jag har haft den i ca 8 dagar. Den är så effektiv och motorn så, så mäktigt så det är fantastiskt. Det fanns en liten flaga i kanten på locket men Froothie ersätte det utan tvekan. Själva blendern gör mixer allt till en mjuk härlig juice. Det är nu så mycket lättare för mig att konsumera råa, färska, obearbetade livsmedel. Det är svårt att finna ord för vad jag på ett konstruktivt sätt verkligen känner för denna produkt
Jag vet att min hälsa, både psykiskt och fysiskt, kan förbättras bara om denna produkt levererar exakt vad den lovar. Mina smoothies är släta och mjuka i allra högsta grad. Det går också mycket snabb att bearbeta alla livsmedel. Till skillnad från min andra (dyra) mixer så verkar Optimum rotera alla livsmedel högt upp i kannan så att innehållet blandas mycket noggrant. I min gamla satt bitarna fast längst ner och blandades inte om jag inte tillsatte vatten – vilket jag oftast inte vill göra
.Den gör mandelsmör och mjölk helt utan ansträngning. Det värmer verkligen i hjärtat att se ett företag vara så kundorienterat och uppleva fördelarna med denna blender. Tack Froothie. Elizabeth 
-Elizabeth Illari (Darlington, WA)


Jag skulle rekommendera denna blender till alla eftersom den kan göra nästan vad som helst. Oavsett om du vill ha mer råa växtbaserade produkter, göra egna såser, skapa smaskiga desserter eller göra fruktiga drinkar så är detta maskinen för dig. Läs hela recensionen på: Girl on Greens
-Mikayla Phiefer


Som vegan älskar jag enkla och hälsosamma smoothies med hela frukter, nötter, dadlar och grönsaker. Min tidigare mixer kunde bara göra dessa ingredienser till en “uuyck”! Optimum blandar dem perfekt på nolltid. Ett plus är att den också ser bra ut, den bullrar inte och är väldigt lätt att rengöra. Min Optimum rocks!
-Jacqui Edgecombe (String Fever Pty Ltd Croydon, VIC)


<Hej Roy och teamet på Athena Solutions, jag vill bara säga att jag har fått mitt Optimum och att hjälpen och stödet från ert team har varit mycket bra. Blendern har verkligen fungerat bra. Den mixar fint, gör härliga smoothies och även varm soppa. Jag har haft en Vita-mix från min dotter medan jag försökt avgöra vilken jag ska köpa och Optimum har varit lika bra så jag är väldigt nöjd med resultatet och priset är mycket mer attraktivt, med samma 7 års garanti. Tack så mycket
-Rosetta and Danco Ilic (Rouse Hill, NSW)


Först av allt så vill jag tacka er för den underbara kundservicen. Redan från början var ni så bra med att ge all information och de råd som jag hade bett om. Jag uppskattar också hur lätt kontaktbara ni är.
För det andra vill jag säga hur lycklig jag är över min Optimum. Jag använde tidigare en vanlig blender som var helt ny men efter en månads användning så var den helt slut. Jag gör en hel del smoothies och behövde något mer hållbart. Efter att ha använt Optimus för första gången var jag så nöjd med hur snabbt och enkelt det var. Smoothien va så mjuk och krämig och smakade bara så bra. Den sparar mig tid och gör det mer lockande att använda den på en regelbunden basis. Jag kan mixa saker på nolltid och jag känner att jag vill bara göra så mycket mer. Jag fullkomligt älskar den och har skrutit om den ända sen jag fick den.
Precis nu när vi pratar så dricker jag en smoothie som jag mixade ihop alldeles i morse. Jag kan bara inte torka leendet av mitt ansikte för jag blandade ihop en hel massa saker och det var så snabbt och enkelt vilket gör det så mycket mer tilltalande eftersom jag är så upptagen och min tid är så värdefull.
En av mina vänner var också intresserad av att köpa en ny blender. Efter att ha sett min nya Optimum köpte hon en likadan nästa dag. Jag är helt säker på att alla som köper Optimum kommer att bli precis lika glada som jag är.
Återigen tack.
-Venesa Jovanova (Tuggeranong, ACT)


Kära Froothie, Tack för att ni fixat den snabba leveransen av våra nya Optimum blender. Vi blev mycket imponerade av den bra kundservicen och skulle rekommendera Athena Solutions utan att tveka. Kommunikationen från både dig och Roy var enastående, alla våra frågor besvarades snabbt och det var uppfriskande att kommunicera med ett företag som var så bra på kundservice.
-Gary Griffith (Floreat, WA)


Tack för min blender, jag älskar den… hade för avsikt att köpa en Vitamix men kollade in er webbplats. Jag bestämde mig för er blender och är mycket glad för den gör allt som Vitamix kan. Jag har gjort juicer, nötpasta och smoothies. Den är toppen och vi använder den varje dag
-Amanda Ahern (Port Macquarie, NSW)


Jag älskar min Optimum!! Jag vill verkligen säga ett stort tack för att ni salt mig en så bra maskin, jag älskar min blender så mycket för den har fått mig att äta så mycket sundare.
-Laura Exarhos (Yarralumla, ACT)


Hej, jag har precis fått min blender, den kändes väldigt lätt i lådan och jag var orolig för att den skulle vara liten. När jag öppnade lådan jag blev positivt överraskad av storleken på basen. Sedan kunde jag inte vänta med att prova och se om det var någonting att ha så jag testade min favorit, bananmilkshake. Inget krångel... bröt upp stora bitar av banan med 200 ml mjölk och mixade under 35 sekunder; ja, jag är imponerad. Inga som helst tecken på rester. Det är det bästa resultatet jag någonsin har fått, och på bara 35 sekunder. Mycket imponerad, kan inte vänta med att prova drinkar i helgen.
PS. Lätt att rengöra, häll i lite vatten, slå på i 10 sekunder, tippa ut och låt rinna av på bänken.
-Anthony Butler (Bendigo, VIC)


Jag är verkligen glad över att min blender kom idag! Den är helt fantastisk! Jag uppskattar verkligen den utmärkta kundservice som jag har fått - Jag kommer inte att tveka att rekommendera Optimum eller Froothie/Athena Solutions till alla jag känner!
Tack så jättemycket för er hjälp
-Rebecca and Philip Davis (Ranelagh, Tasmania)


Kära Roy
Jag fick min blender (levererad till jobbet) i torsdags. Hela mitt kontor visste att den skulle komma - jag kunde inte dölja min upphetsning när jag riggade upp den. På lunchrasten sprang jag iväg till marknaden och hämtade lite grönsaker och frukter som jag tänkte mixa. Förväntan var hög. Jag blandade två juicer att dela med mina kollegor; en otrolig Karl Alfred variant med gurka, grönt äpple, ingefära, mynta, lime och spenat, den andra med papaya, mango, vindruvor och mynta. Båda var läckra och otroligt smidiga i konsistensen.
Jag kunde bara inte vänta på att få hem den och försöka blanda med is. Väl hemma gjorde jag en annan grönsaksjuice, en fruktfrappé och en Freddo Espresso. Om du nu inte vet vad det är så finns det en bild nedan. Helt enkelt bara två av espresso, socker eller honung och is som mixas smidigt. Fantastiskt!
Jag är jätteglad över min Optimum och kan inte vänta med att prova fler recept! Så snälla skicka mig PDF-filen.
Jag har fortfarande att prova att mala kaffebönor och göra mandelmassa men jag kommer och tala om hur det går. Mandelmassan kommer att vara en speciell om jag verkligen får till den. Den är inspirerad av Amalou - en blandning gjord av Argan nötter från Marocko - samma nötter som pressas för kosmetisk marockansk olja. Den har nötter, kanel och jag tror tahini i sig.
Så, tack så jättemycket.
-Tina Loppacher (Haymarket, NSW)


Ja, så långt är allt bra. Jag använde den redan första dagen för att göra ett nötsmör av mandel, cashewnötter och paranötter. Och jag gjorde allt det på lägsta hastigheten. Jag gillade hur virveln faktiskt flyttade hela den flytande blandningen upp längs sidorna och ner i mitten tills allt var jämt blandat. Det finns andra fabrikat som inte kommer att klara det med trögflytande delar som fastnar på väggarna och i hörn.
-Andrew Healey (Mansfield, Queensland)


Hej Froothie,
Ja, allt är bra. Jag är imponerad av blender… det är mer än vad jag önskade mig jämfört med den förra maskinen... denna är väldigt lik Vitamix.
Det är bra att ha ett antal program men också bra att bara kunna slå på den och låt den arbeta så lång eller kort som jag önskar. Mixningen går väldigt smidigt… återigen tack för all er hjälp
-Kurt Vogt (Caringbah, NSW)


Denna blender är fantastisk. En vän till min fru har Vitamix 5200 och hon var mycket imponerad av kvaliteten och priset!
-Michael Connolly-Greig (West Pymble, NSW)


Eftersom min partner arbetar hemifrån under långa perioder och vi är så nöjda med Optimum köper vi ytterligare en till så att vi båda har en att använda varje dag!
-Fiona Crowe (Nedlands, WA)

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Stolt leverantör av Optimum-serien i Sverige.

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (SE)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • Momsregistreringsnummer : SE502076836101
  Kundservice : [email protected]
  telefonnummer : 010-8848195

INSTAGRAM