Högkvalitativa köksmaskiner utformad
och utvecklat för dig i Australien"
 
"Som det gamla ordspråket säger: Man får det man betalar för, kvalitet varar livet ut!" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

INTRODUCERAR OPTIMUM G2.1 PLATINUM SERIES BLENDER
INTRODUCERAR OPTIMUM G2.1 PLATINUM SERIES BLENDER

RRP: 9 261 kr

OPTIMUM G2.1 PLATINUM TILLBEHÖR och FUNKTIONER:

 • Har en elegant, enkel LED pekskärmspanel
 • Sex automatiska ”one-touch” program
 • Exakta, finjusterade manuella funktioner
 • UL, CE och FDA godkänd Eastman Copolyester BPA-fri kanna med lock och plugg
 • Mångsidig 6-bladig knivenhet i rostfritt stål för vått och torrt
 • Kraftfull mixerstav för förbättrad bearbetning och mixning
 • Gratis nötmjölkspåse
 • Gratis 104-sidig omfattande receptbok
 • 30 dagars pengarna tillbaka-garanti
 • Tillgång till expertsupport
 • Internationell garanti

För mer information om delar och tillbehör vänligen Klicka HÄR

    Optimum G.21 Platinum Series   Vitamix Pro Series 500
Motor:   2,835 Watts   2 Peak HP Base Motor
Applikationer:   Hushåll och kommersiellt   Hushåll
Knivenhet:   6-bladig knivenhet   4-bladig knivenhet
Knivarnas kvalitet:   Rostfritt stål   Rostfritt stål
Kannans storlek:   2 liter   2 liter
Kannans material:   Eastman Tritan Copolyester BPA-fri   Eastman Tritan Copolyester BPA-fri
Kannas kugghjul:   Metall   Metall
Kannans bas/koppling:   Metall   Metall
Digital panel:   Ja   Nej
Programcykler:   6 Förprogrammerade inställningar   3 Förprogrammerade inställningar
Vikt:   5.5 kg   5 kg
Garanti:   2 år Inhemska   7 års garanti
    Optimum G.21 Platinum Series   Bledtec Designer 725
Motor:   2,835 Watt   1,725 Watt
Applikationer:   Hushåll och kommersiellt   Hushåll
Knivenhet:   6-bladig knivenhet   2-bladig knivenhet
Knivarnas kvalitet:   Rostfritt stål   Rostfritt stål
Kannans storlek:   2 liter   1.7 liter
Kannans material:   Eastman Tritan Copolyester BPA-fri   Eastman Tritan Copolyester BPA-fri
Kannas kugghjul:   Metall   Metall
Kannans bas/koppling:   Metall   Metall
Digital panel:   Ja   Ja
Programcykler:   6 Förprogrammerade inställningar   6 Förprogrammerade inställningar
Vikt:   5.5 kg   4.9 kg
Garanti:   2 år Inhemska   8 års garanti
FÖRINSTÄLLDA PROGRAM: Sex automatiska program, en knapptryckning erbjuder möjligheten att skapa perfekta smoothies, sorbet, nötmjölk, soppor, såser, eller mala nötter och kaffebönor.Exakt, finjusterad manuell kontroll erbjuder möjligheten att ställa in tid och hastighet till exakt nivå enligt önskemål, eller pulsfunktion för ökad släthet.
KANNA: Universell kanna för vått och torrt, inkluderar lock med plugg. 
Värmetålig polykarbonat 2-liters kanna
RENGÖRING: Den innovativa designen gör rengöringen av din Optimum G21 - Platinum Series blender enkel.
– det finns inget behov av att avlägsna knivbladen!
ELEKTRISKT: 220-240V/50-60HZ
TILLBEHÖR: Kraftfull mixerstav, nötmjölksduk
PRODUKTENS DIMENSIONER: 20x21x51cm
PRODUKTVIKT: 5.6 Kg

HUSHÅLLSFUNKTIONER

  • Fruktsmoothies. Denna Optimum är utformad för att göra de bästa fruktsmoothies både hemma och i kommersiella miljöer, krossar is och frukter på några sekunder.

  • Gröna smoothies. Grönkål, sallad, selleri, spenat, mynta, gurka, bananer eller morötter, Optimum kommer att göra dina gröna smoothies smidig och inte fibrösa.

  • Mala nötter och korn. Optimums 6-bladiga knivenehet gör det möjligt att enkelt mala fullkorn, bönor, ris och knåda bröddeg redo för ugnen.

  • Krossar is. Med den 3.8 hästkrafter starka motorn i kommersiell klass kan denna Optimum krossa stora mängder is på några sekunder, perfekt för smoothies, slushies och glass.

  • Nötsmör.  Hasselnötschoklad, jordnötssmör, mandelsmör... you name it! Optimum kommer att göra det mest utsökta nötsmör, med endast en ingrediens, utan konserveringsmedel.

  • Nötmjölk.Blanda nötter med lite vatten, mixa, filtrera och servera en naturlig mejeri-fri tallrik med mjölk och flingor.

  • Glass på frusen frukt.Optimum förvandlar dina favoritfrukter till en fettfri, vacker skål med glass, helt utan konserveringsmedel och skuldkänslor.

  • Varma soppor. Samma blender som kan göra fryst glass kan också göra ångande heta soppor från alla naturliga ingredienser på mindre än 10 minuter! Detta uppnås genom Optimum otrolig hastighet, vilket gör att blendern värmer innehållet genom friktionsvärme.

  • Röror och dips. Oavsett om du föredrar en silkeslen hummus-dip eller en tjock tomatsalsa så är denna Optimum här för att hjälpa dig, och erbjuder ett brett urval av dips och röror att välja mellan.

  • Färska fruktjuicer. Denna Optimum kan enkelt mixa hela frukter och grönsaker, oskalade och okluvna. Detta skapar en hälsosam juice full av fiber. Bäst av allt... ingenting går till spillo, och rengöring går snabbt och enkelt.

  • Cocktails. Cocktails kan framställas skakad eller rörd, eller mixas med is för en härlig drink på några sekunder.

 • Omeletter. På samma sätt som Optimum kan göra en rykande het soppa kan friktionen av knivbladen också tilllaga härliga omeletter på några minuter!

KOMMERCIELLA FUNKTIONER

  • Krossar is på sekunder. Optimum är en kraftfull kommersiell blender som kan nå en mycket hög hastighet (varv per minut). Den krossar is på några sekunder och producerar släta drycker med stor konsekvens och utan bitar.

  • Lätt att reparera och underhålla. Hållbara komponenter av högsta kvalitet som tillverkas av en av världens mest kända tillverkare av blenders gör att Optimum klarar den tunga användning i din juicebar eller i ditt café. I den osannolika händelsen av att något går fel hittar du lätt prisvärda reservdelar och att reparera blendern är enkelt och okomplicerat, till skillnad från de flesta andra konkurrenter. Observera att reparationsverkstad finns i Stockholm om något akut underhåll krävs.

  • Effektiv och hållbar patenterad kolborstmotor. Optimums unika motor varierar elförbrukning baserat på den effekt som krävs. Detta gör det möjligt för blendern att överleva de flesta konkurrenters utan haverier eller strul på vägen.

  • 6-bladig knivenhet i rostfritt stål. Utrustad med knivblad från japan kan Optimum pulverisera de tjockaste ingredienserna utan problem och ansträngning.

  • Intelligent överlastskydd för extra hållbarhet. Optimum har en inbyggd sensor som automatiskt stänger av motorn när överbelastning detekteras. Detta förlänger dess livstif och förhindrar haverier. Om blendern någonsin skulle stanna – slå helt enkelt bara på den igen.

  • Rykte. Denna Optimum används i juicebarer, kaféer och franchise runt om i Australien och övriga världen. Optimum har visat sig vara en high-end, kommersiell kvalitetsblender som vunnit förtroende hos företagare runt om i världen. Optimum’s tillverkare är också väl respekterade, med mer än 30 års erfarenhet i branschen.

 • Froothie Support.  Froothie har specialiserat sig på att inrätta och utveckla juice barer och caféer runt omkring i Australien och Nya Zeeland, vilket gett oss god erfarenhet av juice- och smoothieindustrin. Som kund och stolt ägare av en Optimum får du gratis smoothierecept och ovärderliga råd om hur man kan utveckla en juicebar och öka försäljningen.


Skapa näringsrika fruktsmoothies och juicer på några sekunder med en slät, läcker konsistens.Skapa ljuvlig slät hälsosam sorbet.Mal olika sorters kärnor och frön med lätthet.Skapa läcker mejeri-fri soja-mjölk, nötmjölk och mycket mer.Skapa släta, krämiga och näringsrika varma soppor.Skapa hemlagade röror, dips, dressingar och marinader på några sekunder.

* Obligatoriska fält

9 261 kr

9 261 kr

* Pris inklusive moms, exklusive 95:- i leveransavgift

Vi garanterar din NÖJDHET - 30 DAGARS PENGARNA TILLBAKA
GARANTI
KLICKA HÄR FÖR MER INFO… Du kommer bli förvånad!

BRANSCHENS MEST OMFATTANDE GARANTI INKLUDERAR MOTOR & DELAR,
ARBETE, RIKSTÄCKANDE SERVICECENTRA & KUNDSUPPORT

 • INTRODUKTION

  Elegant, sofistikerat och så väldigt praktisk – Optimum G2.1 - Platinum Series Blender är den mest avancerade blendern i Optimums produktlinje.

  Vår leverantör, Optimum Appliances, är ett australiskt bolag som har byggt sitt rykte genom att utveckla produkter i världsklass, som sedan distribueras över hela världen enbart via Froothie. De har förtjänat detta rykte delvis tack vare den tid som investerats i forskning kring kundens behov - och sedan göra allt för att uppnå ett högkvalitativt slutresultat.

  Vi frågade till exempel våra mest upptagna och mest kräsna kunder vad de verkligen krävde från sina blenders. De berättade att de ville ha en intelligent apparat som skapade smoothies, soppor och andra fräscha, hälsosamma resultat så snabbt och enkelt som möjligt. Lika viktigt var dock att intelligens inte fick komma på bekostnad av elegans.

  Välkommen till Optimum G2.1 - Platinum Series Blender: elegent, mångsidig funktionalitet vid en knapptryckning - allt i ett otroligt snyggt exteriörpaket.


 • VARFÖR EN OPTIMUM G2.1 - PLATINUM SERIES BLENDER?

  Froothie’s mål är enkelt: Att hjälpa människor leva en sundare livsstil och samtidigt främja vårt exklusiva sortiment, Optimum. Vi vet att hålla sig frisk och äta de färskaste, mest näringsrika livsmedel inte är förhandlingsbart för dig. Hur annars skulle du hitta energi för att hålla jämna steg med ditt fullspäckade schema?

  Men detta samma schema innebär att processen med att preparera dessa livsmedel måste vara så enkel och smidig som möjligt. Vi vet också att du har nått en plats i ditt liv där formen är lika viktigt som funktion. Detta innebär att du måste älska hur apparaten ser ut på bänken lika mycket som du älskar hur den fungerar i ditt liv.

  Optimum Appliances har arbetat hårt för att utforma en blender som kryssar I alla rutorna: elegant och mångsidig, med ett smart och modernt utseende. Resultatet: Optimum G2.1 - Platinum Series Blender, där kvalitet och mångsidighet möter en unik och snygg design.

 • DINA VIKTIGASTE FÖRDELAR

  Det är bra att veta att den högkvalitativa exteriören i rostfritt stål på Optimum G2.1 - Platinum Series Blender kommer att passa fint in med din övriga köksinredning. Men är utseendet inte allt. Du kommer att bli glad över att upptäcka flera "smarta och mångsidiga" funktioner och här är vad vi menar:

  • En elegant enkel LED pekskärmspanel:Denna tydliga, lättlästa skärm gör att du kan välja rätt menyalternativ med lätthet.
  • Sex automatiska: “one-touch” program: Skapa perfekta smoothies, sorbet, nötmjölk, soppor, såser, eller mal nötter eller kaffebönor... allt med en enda knapptryckning.
  • Exakt, finjusterad manuell styrning:Möjlighet att ställa in tid och hastighet till den exakta nivå som du önskar, eller pulsering förs ökad släthet.
  • En stor, mångsidig kanna för vått/torrt:Inget behov av att använda separata kannor för olika typer av mixerjobb.
  • Enkel att rengöra:Den innovativa designen gör rengöringen din Optimum G2.1 - Platinum Series Blender lätt - det finns ingen anledning att ta bort knivbladen!

  Naturligtvis, som med alla Optimums apparater, så är säkerheten avgörande. Det är därför Optimum G2.1 - Platinum-series Blender har dubblerade säkerhetsskydd - med automatiskt överhettningsskydd för motorn och elektriska överbelastningsskydd för själva maskinen.

 • VÅRT LÖFTE

  Fördelarna med att vara en Froothie-kund sträcker sig långt efter de tatt du beställer din Optimum G2.1 - Platinum Series Blender. Även om din nya blender erbjuder enkelhet med bara en knapptryckning kommer det alltid finnas mer du kan och vill göra med den. Därför kommer du vilja ha kontinuerlig vägledning och stöd för att få ut det mesta av den.

  Det är därför vi ser till att vårt supportteam finns där för dig om du behöver dem.

  Dessutom, som Froothie-kund får du en unik provperiod på 1 månad när du köper Optimum G2.1 - Platinum Series Blender. Om du inte är nöjd med din nya blender av någon anledning, kontakta då Froothie inom 30 dagar. Vi kommer helt återbetala dina pengar utan några frågor.

 • SAMMANFATTNING

  Vi skulle kunna lovsjunga denna Optimum G2.1 - Platinum-series Blender i oändlighet... Men det finns inget bättre sätt att uppskatta dess underbara funktionalitet och form än att uppleva den själv I aktion i ditt eget kök.

  Den är kraftfull nog att använda i en fullsatt juicebar, mångsidig nog för en högklassigt café och ändå elegant nog för att bidra till den elegantaste köksinredning. Kort sagt, Optimum G2.1 - Platinum Series Blender är en perfekt sammanslagning av stil och funktion som du har letat efter.

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Stolt leverantör av Optimum-serien i Sverige.

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (SE)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • Momsregistreringsnummer : SE502076836101
  Kundservice : [email protected]
  telefonnummer : 010-8848195

INSTAGRAM