Högkvalitativa köksmaskiner utformad
och utvecklat för dig i Australien"
 
"Som det gamla ordspråket säger: Man får det man betalar för, kvalitet varar livet ut!" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Juicebarer och Caféer

Klicka här för mer information: Välkomstpaket (pdf, 962KB)

Froothie arbetar hand i hand med Australiens mest erfarna leverantörerna av juicebarer och har utvecklat ett unikt system för att hjälpa juicebarerna etablera sin verksamhet och öka sin försäljning av smoothies. Nedan följer en sammanfattning av hur vi uppnår detta:

Våra frukter:

Befintliga juicebarer kommer alltid att sträva efter bättre kvalitetsfrukter till konkurrenskraftiga priser, och Froothie ger just detta. Vi har arbetat outtröttligt för att se till att alla våra leverantörer följer våra kvalitetsstandarder, och vår köpkraft har gett oss möjligheten att erbjuda de bästa priserna på marknaden.

Vårt reklammaterial:

På mycket kort tid har Froothie lyckats få sitt varumärke växa nationellt och utveckla en mycket trogen kundkrets som kan konkurrera med den dominans som för närvarande utövas av Boost juice. Som en juicebar har du möjlighet att inkludera vårt varumärke och vårt sortiment av reklammaterial för att öka din försäljning.

Vår erfarenhet:

Froothie Teamets decennier av erfarenhet av att sätta upp en del av Australiens största franchise kommer att visa sig vara avgörande för att hjälpa dig att växa och anpassa dig till dagens marknad. Vi kommer att ge råd och stöd när det gäller utformningen av din butik, din marknadsföringsstrategi, smoothierecepten som du använder samt en rad andra faktorer avgörande i ägandet av en framgångsrik juicebar. Klicka här för mer information om de tjänster vi erbjuder.

Vill du starta upp din egen Juicebar?
Vi är ditt ett-stopp-shop för allt du behöver, klicka här för mer dataljer.

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Stolt leverantör av Optimum-serien i Sverige.

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (SE)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • Momsregistreringsnummer : SE502076836101
  Kundservice : [email protected]
  telefonnummer : 010-8848195

INSTAGRAM