Högkvalitativa köksmaskiner utformad
och utvecklat för dig i Australien"
 
"Som det gamla ordspråket säger: Man får det man betalar för, kvalitet varar livet ut!" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

OPTIMUM 9200A (2ND GEN) - OPTIMUM’S MEST KRAFTFULLA MOTOR MÖTER KVALITET OCH ENKELHET

Stor kampanj-rea! - Oöverträffad kvalitet på delar & material - 2015 Mest kraftfulla modell

Alla omdömen har verifierats som sanna

Här följer en del av vad våra kunder säger

För att motverka trenden av falska recensioner som översvämmar internet har Froothie nyligen inlett ett samarbete med Proven Credible, en tredje part som specialiserat sig på att verifiera vittnesmål för att bekräfta att alla är legitima.

Detta är ytterligare ett steg som visar vårt engagemang i strikt iakttagande av 29§ i konkurrenslagen och Consumer Act 2010: "En person får inte göra en falsk eller vilseledande framställning om en rekommendation från en person eller en representation som utger sig för att vara en sådan rekommendation."

Kunders kommentarer om våra produkter och service kan också hittas på vår Facebook-sida genom att klicka här.

Mikayla Phiefer

Jag skulle rekommendera denna blender till alla eftersom den kan göra nästan vad som helst. Oavsett om du vill ha mer råa växtbaserade produkter, göra egna såser, skapa smaskiga desserter eller göra fruktiga drinkar så är detta maskinen för dig.

Jacqui Edgecombe (String Fever Pty Ltd Croydon, VIC)

Som vegan älskar jag enkla och hälsosamma smoothies med hela frukter, nötter, dadlar och grönsaker. Min tidigare mixer kunde bara göra dessa ingredienser till en “uuyck”! Optimum blandar dem perfekt på nolltid. Ett plus är att den också ser bra ut, den bullrar inte och är väldigt lätt att rengöra. Min Optimum rocks!

Heidi Preston

Jag har just fått min Optimum... F-ntastiskt... gjorde den bästa smoothie någonsin... morot... jordgubb... blåbär... apelsin... grönkål... spenat... lsa... proteinpulver... spirulina... is... och smacka ihop allt... och voila... en fullkomligt fantastisk upplevelse... så jag ser fram emot att fortsätta testa... allt... tack Froothie... jag kommer att sprida ryktet... 

Ian Howell

Hej alla ni på Froothie, jag har precis fått min blender och har redan använt den med ett recept ur boken som följde med. En fantastisk blender, tack för en bra service och produkt. Ian Howell.  

Amanda Penfold

Bara en uppdatering... min Optimum levererades för ungefär en månad sedan och har använts nästan varje dag. Mestadels gör jag smoothies av frukt/grönt men ser nu fram emot att bli lite mer äventyrlig. Jag var lite orolig för den ursprungliga kostnaden men är nu glad att jag tog steget fullt ut. Kraften i det här underbarnet är helt fantastisk

Hannah Horton

Anledningen till att jag beslutade mig för Optimum (och därefter beslutade mig för att distribuera den för er) är att efter att ha gjort min efterforskning runt pris, kvalitet, mångsidighet, service efter försäljning och garantier så fick Optimum en toppplacering.

Laura Exarhos (Yarralumla, ACT)

Jag älskar min Optimum!! Jag vill verkligen säga ett stort tack för att ni salt mig en så bra maskin, jag älskar min blender så mycket för den har fått mig att äta så mycket sundare.

 

OPTIMUM 9200A (2ND GEN) - OPTIMUM’S MEST KRAFTFULLA MOTOR MÖTER KVALITET OCH ENKELHET

RRP: 6 277 kr

BEGRÄNSAD FÖRSÄLJNING 2 998 kr

Optimum 9200A - 2nd Generation inkluderar:

 • 30 dagars pengarna tillbaka-garanti
 • UL, CE och FDA godkänd Eastman Tritan sampolyester BPA-fri kanna med lock och tapp
 • 6-bladig universalkniv i rostfritt stål för vätska och torrvaror
 • Kraftfullt pressverktyg för förbättrad bearbetning och mixning
 • Tillgång till enastående kundsupport
 • Internationell Garanti

Nedan följer en saklig jämförelse mellan:

    VITAMIX 5200   OPTIMUM 9200A - 2nd Generation
MOTOR:  
1,492 Watt
 
3.5 PS (2, 611 Watt)
Hastighet:  
37,000 rpm
 
48,000 rpm
Användningsområde:  
Hushåll
 
Hushåll & Kommersiellt
Knivblad:  
knivblad
 
knivblad
Bladkvalitet:  
Rostfritt stål
 
Rostfritt stål
Kannans applikationer:  
Separat för vått/torrt
(BPA-fri)
 
1 kanna för både vått/torrt
(BPA-fri)
Garanti:  
7 år
 
2 år Inhemska

 

2015 bästsäljande rival till Vitamix 
Vänligen notera att vi inte säljer Vitamix produkter 

* Hastigheten för Optimum mäts vid 254,40 volt genom kontaktmetoden utan tillbehör. Andra företag och fabriker mäter eventuell hastigheten med hjälp av olika andra metoder.

Nedan följer en saklig jämförelse mellan:

    OPTIMUM 9200A - 2nd Generation   NINJA MEGA
KITCHEN SERIES
MOTOR:  
2,611 Watt
 
1,500 Watt
Hastighet:  
48,000 rpm
 
24,000 rpm
Ljudnivå:  
80dB
 
Ej angett
Användningsområde:  
Hushåll & Kommersiellt
 
Hushåll
Bladkvalitet:  
Rostfritt stål
 
Rostfritt stål
Kannans applikationer:  
1 kanna för både vått/torrt
(BPA-fri)
 
Separat vått/torrt
(Många separata delar)
Garanti:  
2 år Inhemska
 
5 år
Kannans drivhjul:  
Metall
 
Plast
Kannans bas/koppling:  
Metall
 
Plast


2015 bästsäljande rival till Ninja Mega Kitchen Series 
Vänligen notera att vi inte säljer Ninja Mega Kitchen Series produkter 

* Hastigheten för Optimum mäts vid 254,40 volt genom kontaktmetoden utan tillbehör. Andra företag och fabriker mäter eventuell hastigheten med hjälp av olika andra metoder.

  • Kraftfull industriell höghastighetsmotor på 2.611 Watt!

  • Precisionsfunktioner Hög, Medel, Låg & Puls

  • Värmeresistent BPA-fri  Eastman Tritan sampolyester kanna - För torrvaror & våta ingredienser
   Godkänd av FDA, UL och Europeiska kommissionen för livsmedelssäkerhet

  • Otrolig hastighet på 48.000 rpm, kan frysa glass och värma soppor

  • Högkvalitativt mixerverktyg

  • Automatiskt blenderalternativ för smoothies (arbetar automatiskt under bestämd tid, perfekt för juicebarer och folk i rörelse; 20, 30 & 45 sekunder)

  • State of the art, två-i-en knivbladsuppsättning i rostfritt stål - krossar is, nötter och frukter på några sekunder

  • Behållare av premiumkvalitet, transparent polykarbonat, nästan okrossbarm 1,5L eller 2L 

  • Inbyggd sensor för att upptäcka överanvändning; förlänger livet på blendern

  • Grön energiförbrukning: patenterad kolborstmotor som bara drar nödvändig energi

  • Produktens dimensioner: 19*22*51cm
  • Produktens vikt: 4.8KGS

HUSHÅLLSFUNKTIONER

  • Fruktsmoothies Optimum är designad att göra de bästa fruktsmoothies, krossa is och frukt på några sekunder

  • Gröna smoothies Grönkål, sallad, selleri, spenat, mynta, gurka, bananer eller morötter, Optimum kommer se till att din gröna smoothies är släta och inte fibrösa

  • Mala nötter och sädeskorn Optimums 6-bladiga universalkniv gör det enkelt att mala hela korn, bönor, ris och knåda bröddeg redo för ugnen

  • Krossa is Motorn på 3.5 hästkrafter låter Optimum krossa stora mängder is på sekunder, perfekt för smoothies, slushies och glass

  • Nötsmör Hasselnötschoklad, jordnötssmör, mandelsmör... you name it! Optimum kommer att göra de mest utsökta konserveringsfria nötsmör, med endast en ingrediens

  • Nötmjölk Blanda nötterna med lite vatten, mixa, sila och servera för en naturligt laktosfri tallrik med mjölk och flingor

  • Glass på frusen frukt Optimum förvandlar din favoritfrukt till en fettfri, vacker, skuldfri skål med glass utan konserveringsmedel

  • Varma soppor Samma blender som kan göra fryst glass kan också göra rykande heta soppor från alla naturliga ingredienser på mindre än 10 minuter! Detta uppnås med Optimums otroliga hastighet på 48.000 varv per minut, vilket gör att blendern värmer innehållet genom friktionsvärme

  • Röror och dip Oavsett om du föredrar en silkeslen hummus-dip eller en chunky tomatsalsa är Optimum här för att hjälpa dig och erbjuder ett urval av dips och röror att välja mellan

  • Färska fruktjuicer Optimum kan enkelt mixa hela frukter och grönsaker, oskalade och odelade och skapa en hälsosam juice full av fiber. Bäst av allt... ingenting går till spillo så rengöring går snabbt och enkelt

  • Cocktails Cocktails kan göras skakade, rörda eller blandade med is för en fryst upplevelse på sekunder

 • Omeletter På samma sätt som Optimum kan göra en rykande het soppa kan friktionen från bladen också tillaga en härlig omelett på några minuter!

KOMMERSIELLA FUNKTIONER

  • Krossa is på sekunder Optimum är en kraftfull kommersiell blender som kan nå en hastighet på 48.000 rpm (varv per minut), krossar is på några sekunder, producerar släta drinkar med härlig konsistens utan bitar.

  • Automatiska blenderalternativ Välbesökta juicebarer och caféer kan göra en smoothie genom att bara trycka på en knapp. Optimum kommer att arbeta utan uppsikt vid olika hastigheter under en viss tid och pipa när cykeln är avslutad.

  • Enkel att reparera och underhålla High-end slitstarka komponenter tillverkade av en av världens mest kända blendertillverkare gör att Optimum klarar den tunga användning på din juicebar eller ditt café. I den osannolika händelsen av att något går fel är reservdelarna  prisvärda och lätta att få tag på, och att reparera blendern är enkelt och okomplicerat, till skillnad från de flesta andra konkurrenter. Observera att reparationscentra finns runt om i Australien om något akut underhåll krävs.

  • Effektiv och slitstark patenterad kolborstmotor Optimums unika motor varierar elförbrukningen baserat på den effekt som krävs. Detta gör att blendern har längre livslängd än de flesta konkurrenter utan några haverier eller strul på vägen.

  • 6-bladig knivenhet i rostfritt stål Utrustad med knivar tillverkade i Japan kan Optimum pulvrisera de tjockaste ingredienser utan krångel och kamp.

  • Intelligent överbelastningsskydd För extra hållbarhet har Optimum en inbyggd sensor som automatiskt stänger av motorn när onödigt lång användning upptäcks. Detta förlänger i föregripande syfte dess operativa liv och förhindrar haverier. Om blendern någonsin skulle snubbla till – slå helt enkelt bara på den igen.

  • Anseende Som används i juicebarer, caféer och av franchisetagare runt omkring i Australien och utomlands. Optimum har visat sig som en avancerad high-end kommersiell kvalitetsblender som vunnit förtroende hos företagare runt om i världen. Optimums tillverkare är också välrenomerad, med över 30 års erfarenhet i branschen.

 • Froothie support Froothie specialiserar sig på att inrätta och utveckla juicebarer och caféer runt om i Australien och Nya Zeeland, vilket ger oss stor erfarenhet av juice- och smoothieindustrin. Som kund och stolt ägare av Optimum kommer du få gratis smoothierecept och ovärderliga råd om hur man kan utveckla en juicebar och öka din försäljning.
   Alla omdömen har verifierats som sanna av Proven Credible. Klicka
här
   för mer detaljer.


  • Som vegan älskar jag enkla och hälsosamma smoothies med hela frukter, nötter, dadlar och grönt. Min tidigare blenderr kunde bara göra dessa ingredienser till en grov mass! Optimum mixar dem perfekt på nolltid. Plus att den ser bra ut, den bullrar inte, och den är otroligt lätt att rengöra. Optimum rockar!
   Jacqui Edgecombe (String Fever Pty Ltd Croydon, VIC)

  • Hej Roy och teamet på Athena Solutions, jag skulle vilja berätta att jag har fått min Optimum och att den hjälp och det stöd jag fått från ert team har varit riktigt lugnande. Mixern har verkligen fungerat bra. Den mixar bra, gör härliga smoothies och även varm soppa. Jag har haft en Vita-mix från min dotter medan jag skulle avgöra vilken blender jag skulle köpa och Optimum har varit lika bra. Den gör allt som Vita-mix gör så jag är väldigt nöjd med resultatet och priset är mycket mer attraktivt, med samma 10 års garanti. Tack så mycket  
   Rosetta and Danco Ilic (Rouse Hill, NSW)

  • För det första så vill jag tacka er för er underbara kundservice. Redan från början så var ni mycket hjälpsamma med all information och råd som jag hade bett om. Jag uppskattar även hur lätt kontaktbart ert företag är. 
   För det andra vill jag säga hur glad jag är med Optimum. Jag använde tidigare en standardblender som var helt ny ur lådan och efter en månads användning had den havererat helt. Jag gör en hel del smoothies och behövde något mer hållbart. Efter att ha använt Optimum för första gången var jag så nöjd med hur snabbt och enkelt det var. Alla smoothies blir så släta och krämiga och smakar så bra. Det sparar mig tid och gör den mer lockande att använda på regelbunden basis. Jag kan vispa ihop saker på ingen tid alls och jag finner mig själv vilja göra mer och mer. Jag fullkomligt älskar den och har skrutit om den ända sedan jag fick den.
   Jag dricker en smoothie just nu när vi talar som jag vispade ihop i morse. Jag kunde inte torka leendet av mitt ansikte i morse eftersom jag mixade en hel massa grejer och det var så snabbt och enkelt vilket gör det så mycket mer tilltalande, för jag liksom alla andra är alltid så upptagen och tid är så värdefull. 
   Min vän var också intresserad av att köpa en ny blende och efter att ha sett min nya Optimum köpte hon en likadan redan nästa dag. Jag är säker på atta alla som köper en Optimum kommer att bli oerhört glada, precis som jag är.
   Tack igen.
   Vänliga hälsningar 
    
   Venesa Jovanova (Tuggeranong, ACT)

  • Kära Froothie, tack för att ni organisera den snabba leveransen av våra nya Optimum blender. Vi blev mycket imponerade av er bra kundservice och vill rekommendera Athena Solutions utan att tveka. Kommunikationen från både er och Roy var enastående, alla våra funderingar och frågor besvaras snabbt och det var uppfriskande att ha att göra med ett företag med sådana utmärkta färdigheter i kundservice.
   Gary Griffith (Floreat, WA)

  • Tack för min blender, jag älskar den… hade för avsikt att köpa en Vitamix men kollade in er webbplats. Jag bestämde mig för er blender och är mycket glad för den gör allt som Vitamix kan. Jag har gjort juicer, nötpasta och smoothies. Den är toppen och vi använder den varje dag  
   Amanda Ahern (Port Macquarie, NSW)

  • Jag älskar min Optimum!! Jag vill verkligen säga ett stort tack för att ni salt mig en så bra maskin, jag älskar min blender så mycket för den har fått mig att äta så mycket sundare.
   Laura Exarhos (Yarralumla, ACT)

  • Hej, jag har precis fått min blender, den kändes väldigt lätt i lådan och jag var orolig för att den skulle vara liten. När jag öppnade lådan jag blev positivt överraskad av storleken på basen. Sedan kunde jag inte vänta med att prova och se om det var någonting att ha så jag testade min favorit, bananmilkshake. Inget krångel... bröt upp stora bitar av banan med 200 ml mjölk och mixade under 35 sekunder; ja, jag är imponerad. Inga som helst tecken på rester. Det är det bästa resultatet jag någonsin har fått, och på bara 35 sekunder. Mycket imponerad, kan inte vänta med att prova drinkar i helgen. 
   PS. Lätt att rengöra, häll i lite vatten, slå på i 10 sekunder, tippa ut och låt rinna av på bänken
   .
   Anthony Butler (Bendigo, VIC)

  • Jag är verkligen glad över att min blender kom idag! Den är helt fantastisk! Jag uppskattar verkligen den utmärkta kundservice som jag har fått - Jag kommer inte att tveka att rekommendera Optimum eller Froothie/Athena Solutions till alla jag känner!
   Tack så jättemycket för er hjälp, Rebecca

   Rebecca and Philip Davis (Ranelagh, Tasmania)

  • Kära Roy
   Jag fick min blender (levererad till jobbet) i torsdags. Hela mitt kontor visste att den skulle komma - jag kunde inte dölja min upphetsning när jag riggade upp den. På lunchrasten sprang jag iväg till marknaden och hämtade lite grönsaker och frukter som jag tänkte mixa. Förväntan var hög. Jag blandade två juicer att dela med mina kollegor; en otrolig Karl Alfred variant med gurka, grönt äpple, ingefära, mynta, lime och spenat, den andra med papaya, mango, vindruvor och mynta. Båda var läckra och otroligt smidiga i konsistensen.
   Jag kunde bara inte vänta på att få hem den och försöka blanda med is. Väl hemma gjorde jag en annan grönsaksjuice, en fruktfrappé och en Freddo Espresso. Om du nu inte vet vad det är så finns det en bild nedan. Helt enkelt bara två av espresso, socker eller honung och is som mixas smidigt. Fantastiskt!
   Jag är jätteglad över min Optimum och kan inte vänta med att prova fler recept! Så snälla skicka mig PDF-filen.
   Jag har fortfarande att prova att mala kaffebönor och göra mandelmassa men jag kommer och tala om hur det går. Mandelmassan kommer att vara en speciell om jag verkligen får till den. Den är inspirerad av Amalou - en blandning gjord av Argan nötter från Marocko - samma nötter som pressas för kosmetisk marockansk olja. Den har nötter, kanel och jag tror tahini i sig.
   Så, tack så jättemycket
   .
   Tina Loppacher (Haymarket, NSW)

  • Ja, så långt är allt bra. Jag använde den redan första dagen för att göra ett nötsmör av mandel, cashewnötter och paranötter. Och jag gjorde allt det på lägsta hastigheten. Jag gillade hur virveln faktiskt flyttade hela den flytande blandningen upp längs sidorna och ner i mitten tills allt var jämt blandat. Det finns andra fabrikat som inte kommer att klara det med trögflytande delar som fastnar på väggarna och i hörn.
   Andrew Healey (Mansfield, Queensland)

  • Hej Mario,
   Ja, allt är bra. Jag är imponerad av blendern… den är mer än vad jag önskade mig jämfört med den förra maskinen... denna är väldigt lik Vitamix. 
   Det är bra att ha ett antal program men också bra att bara kunna slå på den och låt den arbeta så lång eller kort som jag önskar. Mixningen går väldigt smidigt… återigen tack för all er hjälp

   Kurt Vogt (Caringbah, NSW)

  • Denna blender är fantastisk. En vän till min fru har Vitamix 5200 och hon var mycket imponerad av kvaliteten och priset!
   Michael Connolly-Greig (West Pymble, NSW)

  • Eftersom min partner arbetar hemifrån under långa perioder och vi är så nöjda med Optimum köper vi ytterligare en till så att vi båda har en att använda varje dag!
   Fiona Crowe (Nedlands, WA)

  • Hej Roy,
   Bara så att du vet så ÄLSKAR jag vår blender. Jag kunde bara inte tro på hur snabbt den levererades! Jag gör i princip gröna smoothies till frukost eftersom jag har inspirerats av den litteratur som finns runt överallt. Jag måste säga att jag är helt omvänd! Mina smoothies är så släta och krämiga och min frukost tar mindre än 30 sekunder att blanda ihop. 
   Er vän i Froothie-himlen
   ,
   Harlene Hercules (Ormond, Victoria NSW)

  • Go-morron Mirna,
   WOW!!!!!!
   Jag gjorde just min första smoothie som hade 300ml sockerfri Cottee's, en skopa av Max’s Super Shred proteinpulver och 2 nävar hemlagad fruktsallad.... FULLKOMLIGT FANTASTISK APPARAT!!!!! om jag får säga det själv, en av de bästa smoothies som jag någonsin har haft i hela mitt liv!!!!
   Väl värd väntanatt v&a¨nta på!!!!!
   Denna maskin är avsedd för hemmabruk och nu har jag seriösa funderingar på att köpa en till arbetet eftersom jag tillbringar så många timmar där!!!!
   Jag skulle gärna utnyttja rabattkupongen för nästa år!!! Tack för det bra erbjudandet, bra kundservice från er sida!!!
   Önskar ert företag allt gott under nästa år!!!!
   Ha en God Jul och ett Gott Nytt År!!!
   Vänliga hälsningar

   Rob Jakovich (Aspendale, Victoria)

 • "Använde min blender i morse, ville bara att ni skulle veta, bästa smoothien någonsin. Sa till alla på FB att köpa en!!!"
  - Melissa Kelly (Gidgegannup, WA)

30 dagars returrätt - PENGARNA TILLBAKA GARANTI

* Obligatoriska fält

Ordinarie pris RRP:6 277 kr

BEGRÄNSAD
FÖRSÄLJNING

Specialpris: 2 998 kr

Oväntad lagerfördröjning i två månader. Beställ nu och få ett GRATIS set med kannor som är värt 120 Euro!

Erbjudandet upphör om:
Dagar Timmar Minuter Sekunder

Ordinarie pris RRP:6 277 kr

BEGRÄNSAD
FÖRSÄLJNING

Specialpris: 2 998 kr

* Pris inklusive moms, exklusive 95:- i leveransavgiftOPTIMUM 9200A (2ND GEN) ÄR EN PRODUKT ÖVERLÄGSEN DEN TIDIGARE BÄSTSÄLJAREN OPTIMUM 9200 - STARKARE BÄTTRE & TÅLIGARE

VI GARANTERAR ATT DU BLIR NÖJD
KLICKA HÄR FÖR MER INFO... DU KOMMER ATT HÄPNA!

BRANSCHENS MEST OMFATTANDE GARANTI INKLUDERAR MOTOR & DELAR,
ARBETE, RIKSTÄCKANDE SERVICECENTRA & KUNDSUPPORT

 • OPTIMUM 9200A BLENDER VS BLENDTEC

 • OPTIMUM 9200A VS BLENDTEC - GÖR EN GRÖN SMOOTHIE

 • RAW PAPRIKA- OCH BASILIKASOPPA,GJORD I OPTIMUM 9200A NEXT GEN

 • Pulverisera stenar!!


 • 1 APPARAT - 15 FUNKTIONER


 • INTRODUKTION

  Det spelar ingen roll om du arbetar professionellt i ett hektiskt café eller en juicebar, eller är en stressed förälder som skapar nya, hälsosamma måltider hemma. I vilket fall som helst har du inte tid att förlora, du behöver en blender som håller jämna steg med din hektiska livsstil.

  Optimum 9200A (2nd Gen) Vortex Blender är tillräckligt kraftfull för att möta kraven från kommersiell användning, samtidigt som den är enkel och prisvärd nog för den genomsnittliga familjen. Du hittar den i köken hos flera franchises och organisationer, liksom hos människor precis som du. Framträdanden i media som inkluderar Channel 7, Channel 9, USA Herald, Indy Posted och Segment har gjort Optimum® till ett av Australiens mest kända varumärken.

  Optimum Vortex Blender är tillverkad av material av högsta kvalitet och är utformad för att avsevärt överträffa och överleva alla sina konkurrenter. Faktum är att vi är så säkra på dess hållbarhet att vi erbjuder en valfri, oöverträffad 10-års garanti. Lägg till att vår 1 månads pengarna-tillbaka-garanti utan frågor, och det är lätt att se varför denna produkt är en favorit i över 20 länder, bland annat här i sverige.

  Upptäck mer om de specifika komponenterna i Optimum 9200A (2nd Gen) Vortex Blender nedan.

 • MOTOR

  Bakom kraften I Optimum 9200A (2nd Gen) Vortex Blender ligger dess extraordinära motor på 3,5 hästkrafter motor i kommersiell kvalitet. Detta ger knivbladen den banbrytande potentialen på 48.000 varv/minut vilket maler korn och krossar is lika snabbt och enkelt som den mixar mjuk frukt.

  Designad för att möta de tunga kraven på juicebarer och caféer kommer motorn i Optimum Vortex Blender bekvämt hantera tuffa ingredienser som ofta bränner ut andra hushållsmixers. Men dess fördelar handlar om mer än bara kraft.

  Nya tester har visat att motorn i Optimum Vortex Blender är mycket tystare än sina konkurrenter. Även om den vanligtvis arbetar vid bara 80-85 decibel kan du minska ljudnivån ytterligare till endast 40 decibel med ljudkåpan som finns som tillval. Detta gör officiellt Optimum Vortex Blender till branschens tystaste blender för din familj eller arbetsplats!

  Dessutom, eftersom motorn är konstruerad för att kyla mer effektivt får du en livslängd som mäts i årtionden, snarare än månader. Resultatet: färska, näringsrika soppor, såser, smoothies, glass och även nötsmör samt nymalet kaffe - i många år framöver.

 • BLAD

  Optimums knivblad, en legering av rostfritt specialstål tillverkat till perfektion i Japan och Taiwan, har specialdesignats för en snabbare, smidigare och effektivare syntes av ingredienser. Medan de flesta blenders har en bladenhet med 2 eller 4 knivar består Optimum av en enhet med 6 blad, vilket gör att den mixar även de grövsta livsmedel. Två ytterligare ned-vinklade blad är konstruerade för att förhindra eventuella kompakta livsmedel från att fastna och skapa ett vakuum på botten av kannan.

  Monteringen är ordentligt fastskruvad på en axel som ansluter till det undre drivhjulet - en konstruktion som sedan fungerar som anslutningspunkt för drivhylsan när färdigmonterad kanna och bladenhet placeras ovanpå Optimums motor. De sex bladen är en mångsidig enhet som tillåter Optimums användare att kombinera både våta och torra ingredienser med både lätthet och effektivitet. Denna överlägsna och mångfacetterade bladenhet utökar funktionerna hos Optimum i jämförelse med konkurrenterna, och borgar för en oöverträffad mixningsupplevelse.

 • HÅLLBARHET

  Din Optimum 9200A (2nd Gen) Vortex Blender har ett säkringsskydd mot överbelastning som ser till att maskinen skyddas mot överbelastningsskador. I den osannolika händelsen att maskinen överhettas låter denna funktion dig fortsätta mixa utan att behöva stänga av den tills motorn svalnar.

  Detta går långt utöver det överhettningsskydd som finns i de flesta blenders av kommersiell kvalitet och är en viktig orsak bakom produktens 10-års tillvalsgaranti.

 • HUR SER KONKURRENSEN UT? OPTIMUM 9200A (2ND GEN) VORTEX BLENDER VS. VITAMIX TNC 5200

  Närmaste konkurrent till Optimum 9200A (2nd Gen) Vortex Blender är förmodligen Vitamix TNC 5200. För en saklig jämförelse av specifikationer för varje maskin, se tabellen längst upp på denna sida. Men om du har ont om tid kan du kanske finna följande jämförelse på hög nivå användbar.

  Både Vitamix TNC 5200 och Optimum 9200A (2nd Gen) Vortex Blender är blenders av högsta kvalitet med utmärkta rykte i branschen. Båda kan göra ett brett utbud av färska och läckra maträtter, från varma soppor till gröna smoothies och från glass till nötsmör.

  Fördelarna med Optimum Vortex Blender ligger dock i:

  • Enklare funktioner: Optimum Vortex Blender erbjuder flera snabbvalsknappar med förprogrammerade funktioner för hastighets och kraft.
  • Snabbare mixning: Optimum Vortex Blender arbetar med ett högre motorvarvtal, mixar snabbare och minskar livsmedlens oxidation.
  • Multifunktionskanna: Med Optimum Vortex Blender kan du kombinera våta och torra ingredienserna tillsammans - inget behov av separata kannor.
  • Garantiperiod: Valfri 10 års garanti tillgänglig.
  • En månads pengarna-tillbaka-garanti, utan frågor: Om du inte är nöjd med din Optimum Vortex Blender av någon anledning, skicka då helt enkelt tillbaka den till oss inom 30 dagar efter köpet.
  I slutändan, oavsett om du väljer en Vitamix eller Optimum Vortex Blender får du en högkvalitativ apparat som ska ge dig många års användning. I slutändan är det naturligtvis ditt beslut, men om du vill ha ytterligare information eller råd, ring oss på 010-8848195 eller kontakta oss online.

 • KOMMERSIELL ANVÄNDNING

  Även om den på senare tid blivit populär som en hushållsblender utformades Optimum 9200A (2nd Gen) Vortex Blender ursprungligen för tung kommersiell användning. Juicebarer och caféer runt om i landet, inklusive franchises såsom Wendy’s och Gloria Jeans, vittnar om dess effektivitet i dessa omgivningar.

  Med sina tre automatiska programknappar kommer Optimum Vortex Blender hjälpa dig mixa i stort sett vilken dryck som helst till optimal konsistens genom bara en knapptryckning. Varje program kombinerar exakt rätt hastighet och timing för att skapa släta, perfekt mixade drinkar utan isiga bitar.

  Du kan också begära en stapelbar, super-sized 1,5 l kanna, som är speciellt utformad med juice- och smoothiebarer i åtanke. Och naturligtvis, som alla våra Optimum blenderkannor, de är BPA-fria och väldigt enkla att rengöra efteråt!

 • TILLVERKAREN - OPTIMUM®

  Optimum® är ett australienägt varumärke som tillverkar blenders och andra apparater av högsta kvalitet för världsmarknaden. Från början till slut är de produkter utformade för att uppfylla sträng kvalitetskontroll och varje Optimum Vortex Blender har genomgått omfattande tester innan de skickas till oss på Froothie för försäljning till kunder.

  Optimum® samverkar också för delar med tredjeparts tillverkare som alla har decennier långa rykten för högsta kvalitet, och som förser några av världens mest respekterade varumärken med delar. Alla tillverkare använder state-of-the-art utrustning, material och design för att skapa bästa kvalitetsmotorer, knivbladsenhter och andra komponenter för Optimums® apparater.

  Det finns billigare liknande blenders (copycats/kopior) men de uppfyller inte samma kvalitetskrav som Optimums® sortimentet. Det betyder att de helt enkelt inte är utformade för den tunga användning en Optimum 9200A (2nd Gen) Vortex Blender bekvämt kan ta itu med.

 • Vårt löfte: Vi ska fortsätta att stödja dig långt efter diTT första KÖP

  Naturligtvis slutar inte din relation med oss när du köpt din Optimum 9200A (2nd Gen) Vortex Blender. Den kan vara enkel att använda men din Optimum Vortex Blender är en sofistikerad maskin. Det innebär att du kommer att vilja ha fortlöpande stöd och råd som hjälper dig göra det bästa av den. Det är därför vi ser till att vårt Froothie supportteam alltid bara är ett telefonsamtal eller e-post bort.

  Dessutom, som vi nämnde ovan, som Froothie-kund drar du nytta av vår unika garanti med en månads prova-på-period. Om du inte är nöjd med din Optimum 9200A (2nd Gen) Vortex Blender, låt oss bara veta detta inom 30 dagar efter mottagandet. Vi ger dig en fullständig, ovillkorliga återbetalning utan frågor.

  Vi är även i färd med att lansera vår egen online-hälso-butik, som erbjuder de färskaste, mest hälsosamma ingredienser för användning i din Optimum Vortex Blender. Oavsett om du vill ha näringsrika Chia-frön till din smoothie, ekologiska oliver för en tapenade, eller syndigt läcker rå choklad för en dessert så hittar du det där.

 • SAMMANFATTNING

  Som du kan se från ovanstående information är Optimum 9200A (2nd Gen) Vortex Blender en verkligen unik apparat. Det är därför vi på Froothie är så stolta över att ha ensamma distributionsrättigheter för hela Australien, Nya Zeeland, Europa och Singapore.

  Hållbar och tillförlitlig i ett kommersiell café eller en juicebar, men ändå enkel nog för ditt eget hemmakök, är Vortex den ultimata bland prisvärt överkomliga, högkvalitativa blenders. Från allra första gången du använder den för att skapa den perfekta smoothien, sås, soppa, glass, jordnötssmör eller färskmalet kaffe, så kommer du att undra hur du någonsin har klarat dig utan den.

  När du investerar i en Optimum 9200A (2nd Gen) Vortex Blender får du mer än bara en blender. Du får sinnesfrid och förtroende för dess hållbarhet, mångsidighet och kvalitet, både nu och i årtionden framöver.

För mer information

Alla våra vittnesmål är verifierade som sanna

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Stolt leverantör av Optimum-serien i Sverige.

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (SE)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • Momsregistreringsnummer : SE502076836101
  Kundservice : [email protected]
  telefonnummer : 010-8848195

INSTAGRAM