Högkvalitativa köksmaskiner utformad
och utvecklat för dig i Australien"
 
"Som det gamla ordspråket säger: Man får det man betalar för, kvalitet varar livet ut!" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Acaibär


Acaibär (uttalas egentligen "ah-sigh-ee") är frukten av ett palmträd (Euterpe oleracea) som växer vid Amazonas flodslätter.

Acaibär är ganska små, med en diameter på bara 1-2 centimeter, endast cirka 10 procent av dem består av ätbara hinnor och massa. Ändå är dessa små bär mycket näringsrika och har i själva verket varit en stapelvara i den brasilianska dieten i århundraden. Deras upptäckt är en stor del av legenden.

Näringsvärde:

Acaibären innehåller mängder av näringsämnen och har stora hälsofördelar. Här har du några av höjdpunkterna men sammanfattningsvis kan du ladda ner Acaibärens näringsguide.

Acaibär är en extremt rik källa för en grupp av antioxidanter som kallas antocyaniner. Det är föreningar som  kompenserar effekterna av fria radikaler, minskar deras volatilitet och begränsar omfattningen av de skador som de kan orsaka.
Antioxidanternas effekt  med antocyaniner i acaibären backas upp av vitamin E, en viktig antioxidant i sig, tillsammans med mineraler som järn, kalcium och magnesium.
Acaipulver är en värdefull källa till fettsyror och är speciellt rik på omega9 fetter. Det har fördelar för din hud, hjärtat, blodkärl och resten av kroppen. Det skyddar dig också från flera andra hälsoproblem.
Acaibär är en bra bas att basera din frukost på och har ett lågt glykemiskt index (GI). Kolhydraterna som de innehåller omvandlas till glukos i kroppen i en långsam, stabil process. Börja dagen med hållbar energi!
Bra fibrer som gör att du känner dig mätt och hjälper till att stabilisera blodsockret, vilket i sin tur minskar aptiten och kan hjälpa dig att hantera din vikt.

Fruktmellanmål och Fruktflingor på acaibär

Dina dagliga antioxidanter i enkel form!! Vi lägger allt det goda i Acai till en ett väldigt välsmakande mellanmål, redo att äta när som helst, Utnyttja kraften i Acaibär från Amazonas regnskogar i Brasilien.

Tambor Acai

Froothie är leverantör av Acai-varumärket Tambor, som är namnet bakom ett av världens mest renomerade kvalitetsvarumärken av fryst ekologisk Acai-massa. Det är också en av de enda tillgångarna av  fryst ekologisk Acai för närvarande i Australien.
Till skillnad från de flesta Acai-produkter på den australiensiska marknaden presenteras Tambor Acai för dig i sin traditionella brasilianska form av fryst puré. Detta säkerställer att vår Acai behåller allt sitt höga naturliga näringsinnehåll!
Oavsett om du slukar en smoothie till frukost, sitter ner över en traditionell brasiliansk tallrik för lunch, eller blandar det med din favoritglass eller yoghurt till efterrätt så är Acai perfekt för alla varje dag.


Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Stolt leverantör av Optimum-serien i Sverige.

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (SE)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • Momsregistreringsnummer : SE502076836101
  Kundservice : [email protected]
  telefonnummer : 010-8848195

INSTAGRAM