Högkvalitativa köksmaskiner utformad
och utvecklat för dig i Australien"
 
"Som det gamla ordspråket säger: Man får det man betalar för, kvalitet varar livet ut!" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.
100% äkta frukt, 97% fettfritt, glutenfritt, gelatinfritt, fullt av probiotika och antioxidanter.
Froothies frukt är snabbt styckfryst vilket innebär att den var fryst på toppen av sin kvalitet och har inte simmat i någon sockerlag. Det är också den viktigaste ingrediensen i mixen - du få minst 1,5 kopp frukt i din smoothie!

All denna frukt innebär inte bara att du kommer närmare ditt dagsbehov av frukt (2 koppar/dag!), utan du också massor av fiber (minst 8 gram/liten). Och jag är säker på att vi har alla hört om fördelarna med fiber från havregryn/flingpaket, men som en påminnelse så kan det bidra till att förebygga cancer och hjärtsjukdomar!

Men frukt är inte den enda delen i en smoothie, eller hur? De enda övriga komponenter i våra smoothies är våra yoghurtstänger... 97% fettfria, glutenfria och utan gelatin!

Kom och prova våra smoothies och må bra över att ge din kropp något som inte bara är bra för dig, utan även kommer att visa sig vara den godaste smoothie som du någonsin har haft ... GARANTERAT!
Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Stolt leverantör av Optimum-serien i Sverige.

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (SE)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • Momsregistreringsnummer : SE502076836101
  Kundservice : [email protected]
  telefonnummer : 010-8848195

INSTAGRAM