Högkvalitativa köksmaskiner utformad
och utvecklat för dig i Australien"
 
"Som det gamla ordspråket säger: Man får det man betalar för, kvalitet varar livet ut!" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

 

Kvalitetsstandard

 

Tillverkare

På Optimum® använder vi de allra bästa tillverkarna tillgängliga för produktion av våra högkvalitativa blanders, slow juicers och matberedare, tillsammans med vår exklusiva fabrik i världsklass i Taiwan. Vi utsätter våra leverantörer till högsta kvalitetsrevisioner för godkännande innan introduktion av en produkt. Våra tillverkningsanläggningar är ISO9001 godkända och produkter har uppnått UL, CE, EMC och IEC ackreditering.

Optimum är ett etablerat varumärke och våra fabriker har en kombinerad kunskap och ett rykte över 120 år i branschen. Vi fortsätter att driva kvalitet i hela vår verksamhet, och att driva produkten upp till våra höga krav. På Optimum® har vi ett anställt kompetent sourcing-team som arbetar med leverantörer i en ömsesidigt givande relation. Genom ett nära samarbete med våra leverantörer vi gemensamt fokusera på att säkerställa kvaliteten.

 
 Kvalitet först

Vi är stolta över att kunna leverera ett enastående och överlägset produktsortiment. Vi föredrar att fokusera på utmärkt kvalitet både i produkter och tjänster, hellre än att konkurrera enbart med priset. Vi är övertygade om vår förmåga att tillhandahålla bättre garantivillkor än andra produkter på marknaden, för att låta våra kunder göra ett välgrundat val baserat på utmärkt tillförlitlighet och kostnad.

Vi är stolta över att vår produktkvalitet med sitt breda utbud av alternativ och vår överlägsna kundservice fortsätter att öka vårt varumärke. Vi fortsätter att öka vår lista över nöjda konsumenter. Vi är fast beslutna om att hjälpa dig göra din dag lite enklare, mer kreativ och full av smaker genom den innovativa stilen och funktion av våra Vortex blenders, juicepressar och matberedare.

Vårt fokus på kvalitet och hållbarhet har inneburit att varje apparat är tillverkad med precision, fullständigt testat på våra fabriker innan de skickas till våra återförsäljare, och sedan testas på nytt innan den skickas till kunden. Vår eftermarknadssupport är oöverträffad, med planer på att lansera världens första online-servicecenter som erbjuder kunder omedelbart stöd under livslängden av sina Vortex blenders.

 
Produkttester

Alla nya tillverkare är skyldiga att tillhandahålla all certifiering av sina affärs- och kvalitetsprocesser, och granskas strikt i alla aspekter av verksamheten innan de blir godkända leverantörer. Uppdaterade rapporter krävs för att lämna ny CE och EMC för Optimum® vart annat år.

Våra höga krav kräver att de bedriver denna testning med ett globalt erkänt labb och certifieringspartner för att säkerställa att bästa kvalitet upprätthålls. Dessutom uppdaterar våra leverantörer oss med ISO9001 revisionsinformation årligen för att säkerställa att de överensstämmer med högsta standards för kvalitetskontroll inom sina egna processer.

Vår uppmärksamhet på detaljer är obefläckad, från minsta skruv till motorerna i våra apparater eller förpackningen. Allt är metodiskt planerat, provtaget och testat innan produkten lanseras på marknaden.


Godkännanden

Vi kräver att kvalitetsstandarder och säkerhetskontroll utförs av SGS. SGS är ett av de största och mest respekterade globala företagen för kontroll av att kvalitetsstandarder följs och utför grundlig och opartisk rapportering om alla produkter. Ingen kostnad skonas för att säkerställa att våra produkter inte bara håller hög kvalitet utan också är säkra för alla marknader i hela världen.


Jämförelser

Vi investerar kraftigt i konkurrensanalys av marknaden, och kör kontrollerade jämförelser mellan konkurrerande produkter och våra. Vi går ända ner till att ta isär motorerna och testar aspekter såsom motstånd och kontinuitet. Till skillnad från många av våra konkurrenter är resultaten av dessa tester baserade på utfallet i en driftsmiljö.

 
Support

Med början i vår egen kundservice av toppklass, anlitar Optimum® bara primära distributörer som har fokus på kundservice och support. Vi är så engagerade i kundsupport att vi utför stickprovskontroller, inklusive användning av anomyma shoppare som testar deras kontinuerliga engagemang för kundservice och deras kunskap om våra produkter.

Vi har även möjlighet att erbjuda branschledande garantier på våra produkter. Detta förtroende kommer från oöverträffad tillverkningskvalitet och minimalt med returer på grund av defekter. Där fabrikationsfel finns utför vi en grundlig utredningsprocess som avslöjar problemet och ser till att det direkt åtgärdas.

 
Kontinuerlig förbättring

Vi har inte bara åtagit oss att förbättra vårt varumärke, vi låter det tala för sig själv i de produkter vi säljer. De löften vi ger motiveras av produkternas kvalitet och engagemanget i vårt team. Ständig förbättring är en del av vår verksamhet, inte bara en avdelning eller policy.Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Stolt leverantör av Optimum-serien i Sverige.

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (SE)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • Momsregistreringsnummer : SE502076836101
  Kundservice : [email protected]
  telefonnummer : 010-8848195

INSTAGRAM