Högkvalitativa köksmaskiner utformad
och utvecklat för dig i Australien"
 
"Som det gamla ordspråket säger: Man får det man betalar för, kvalitet varar livet ut!" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

THERMOMIX HAR EN NY RIVAL!

OPTIMUM THERMOCOOK MULTIFUNKTIONELL MATBEREDARE

RRP: 10 290 kr

OPTIMUM THERMOCOOK PRO INKLUDERAR:

 • 2,0 liters avtagbar kanna i rostfritt stål för mixning och matlagning
 • Fjärils- och knådningsskovel
 • Knivenhet i rostfritt stål
 • Stor 70x50mm LCD-skärm
 • Separat exakt glasvåg
 • Mjuk spatel i silikongummi
 • Enkla förinställda autoprogram och unika gör-det-själv program
 • Justerbar timer och temperaturmätare
 • Diskmaskinsäker (icke-elektriska delar endast)
 • Omfattande receptbok

För mer information om delar och tillbehör klicka här

NEDAN FÖLJER EN SAKLIG JÄMFÖRELSE MELLAN:

  OPTIMUM ThermoCook Pro   THERMOMIX
Antal möjligheter/
funktioner angivna:
 
20 Funktioner inklusive egna program
 
12 Funktioner
Temperaturomfång:  
37°C - 120°C
 
37°C - 120°C
Max kapacitet i bunken:  
2 L
 
2.2 L
Effekt:  
500W Motor, 1000W Värmeeffekt
 
500W Motor, 1000W Värmeeffekt
Turbo/Pulsfunktion:  
Turbo & Puls
 
Turbo & Puls
Huvudsakliga tillbehör:  

 

Ångkokare  
Ja
 
Ja
Hackknivar  
Ja
 
Ja
Mixverktyg/
blad (för att vispa, röra etc.)
 
Ja
 
Ja
Mätvåg  
Ja, separat enhet
 
Ja, integrerad
 
Recept  
Ja
 
Ja
Garanti:  
2 år Inhemska
 
2 år hushåll

 

OPTIMUM ThermoCook Pro


Ångkokning
Stor ångkokare: 3L kapacitet.
Liten ångkokarer: 2.6L kapacitet. 
Ett glaslock, passar för båda ångkokare.
Skål/bunke
2liters kapacitet

Knivblad 4 härdade knivblad i rostfritt stål, avtagbara
Timer
Effekt 1000W
Temperaturinställningar: 37-120°C

Specialprogram

Enkla förinställda auto-program och unik möjlighet till egna personliga program.

Överbelastningsskydd

Elektroniskt motorskydd som går in om motorn detekterar överbelastning på grund av överfyllning.

Andra säkerhetsfunktioner

Optimum ThermoCook Pro startar inte förrän locket sitter säkert på plats.

Diskmaskinsäker

Knivblad, lock och mixertillbehör kan maskindiskas.

Tillbehör

Instruktionsbok, receptbok, mätkopp, spatel och en exakt digitalvåg i glas.

Tillsatser

Liten och stor ångkokare, ett lock till dessa, tillagningskorg, mixerstav, knådningsskaft och knivbladsenhet.

Produktvikt

7.16kg

Ultimat kontroll:

Den ljusa, lättlästa LCD-skärmen i kombination med ett lättanvänt intuitivt gränssnitt och en enkel inställningsratt ger enkel och exakt kontroll. De variabla inställningarna ger dig friheten att styra varje aspekt av tillagningsprocessen. Ställ in timern från 1 sekund till 12 timmar, temperaturer från 37-120°C, 10 hastigheter med pulsfunktion och värmeeffekt.

 

Spara tid och plats:

Denna innovativa apparat tar kontroll och sparar tid på varje uppdrag i köket. Undvik att använda flera köksredskap, bara placera dina ingredienser i din ThermoCook, välj ett förinställt program och låt ThermoCook göra allt hårt arbete och samtidigt minimera rengöringsbehovet. Utnyttja denna allt-i-ett apparat som kan ersätta ett flertal köksmaskiner och skapa mer skåp- och bänkutrymme.

 

Nyckelfunktioner:

Optimum ThermoCook Pro har över 20 praktiska funktioner som alla är utformade för att hjälpa dig att skapa en rad imponerande, näringsrika och konserveringsmedel fria måltider hela familjen kommer att älska. Här är bara ett urval av dess funktioner, hugga, piska, blandning, emulgerings-, fräsning, knådning, matlagning, blandning, omrörning, ångande, vägning, exakt uppvärmning och mycket mer. För en fullständig lista över funktioner besök se avsnittet "Funktionalitet”.

 

Enkla förinställda program:

ThermoCook har automatiska program som syftar till att göra det möjligt för dig att göra måltider snabbt och med minimalt krångel. Välj mellan: Smoothie, Snabb soppa, Tjock soppa, Hacka, Sautera, Rör, Ånga, Stuva, Värm, Återupphetta, Koka, Yoghurt, Ris, Gröt och Knådning.

 

Överlägsen kvalitet:

Med rostfria knivblad, kraftfull 500W motor, 1000W värmeelement, överhettnings-/överbelastningsskydd och säkerhetssystem har ThermoCook utformats speciellt för överlägsen kvalitet, ultralång hållbarhet och kraftfull prestanda.

 

Bonustillbehör:

ThermoCook inkluderar ångbricka, matlagningskorg, mixerverktyg, mätkopp, spatel, digital våg och en receptbok.

 

Ytterligare tillbehör:

Ytterligare 2.0L tillagningskanna. Denna multifunktionskanna är med i ett antal recept som kräver två kannor. För att köpa ytterligare kanna, besök Froothie’s Butik/Produkttillbehör.

 

Håkan Thörnström

Min största favorit med Optimum ThermoCook Pro är möjligheten att kunna blanda purén med inställbar temperatur samt piskvarm och krämig sabayonnesås då resultat alltid blir bättre jämfört med andra

 

Ruth
Den mest fantastiska produkten för ditt kök!

Min man och jag undersökt alla alternativ för multifunktionella köksapparater.
Efter att ha varit i kontakt med Thermomix för ungefär ett år sedan var jag så imponerad av vad maskinen kan göra, men i detta skede kunde jag inte motivera det höga inköpspriset.
Jag gjorde en hel del smoothies och raw food så till slut snubblade vi över Optimum 9400 och köpte denna, och använde den varje dag. Den bästa blender jag någonsin har haft. Strax före jul tittade vi på multifunktionsmaskiner igen och till vår förvåning fann vi ThermoCook från Froothie. Vi kom på deras hemsida och gjorde det mesta av den fantastiska kampanj som kördes på den tiden. Jag har inte tillräckligt stora ord för att beskriva den här maskinen. Jag använder den varje dag och den gör mitt liv så mycket enklare. Allt jag har tillagat i den har blivit perfekt, för att inte tala om att den ser väldigt bra ut i mitt kök. Det måste vara den bästa produkten jag någonsin har använt i mitt kök bortsett från min Optimum 9400. Personalen på Froothie är fantastiska, mycket hjälpsamma och stödjande med att hjälpa till med alla frågor du kan ha. Jag skulle inte tveka att köpa fler produkter från detta företag. TACK!

 

Tracey Z
Utmärkt hjälp i köket!

En vän hittade denna maskin då hon redan hade köpt något annat från dem vid ett tidigare tillfälle. Hon berättade om hur bra de var att ha att göra med och vi letade båda efter en matlagningsapparat i "thermo"-stil så i samband med nyårsrean var vi båda bara tvungna att köpa en!! Den har hjälpt så väldigt mycket med beredning och tillagning i köket. Jag har använt den varje dag sedan jag fick den och älskar den verkligen. Jag har gjort många av mina vanliga recept genom att anpassa dem något för denna maskin, men har också gjort massor av nya saker. Min man har kommenterat att två av mina regelbundna maträtter var bättre ur Thermocook! Detta är en långvarig vän!

 

Donna G
Var modig och slå till, den är fantastisk!!!!

Efter mycket bävan om vad jag skulle göra med denna maskin, hade hört så mycket om termo-matlagning och naturligtvis hört massor av rekommendationer, så kan jag berätta att den här maskinen gör allt som den lovar att leverera och så mycket mer. Till en början läser man alla forum och kommentarer om de andra maskinerna på marknaden och börjar undra man gör det rätta. Som alltid finns det snobbar som alltid kommenterar dessa maskiner, men jag kan bara säga... lyssna inte. Maskinen är robust, helt i rostfritt stål, ingen plast här inte... och ser fantastiskt och du kan följa alla recepten på nätet som alla andra maskiner har... Ångfunktion ger häpnadsväckande perfekt mat varje gång, 10/10. Froothie, detta är fantastiskt... PS... En andra skål skulle vara ett fantastiskt komplement till denna maskin då du då kan laga dubbelt så mycket... Enkelt, elegant och snabbt in & ut ur köket på nolltid.

 

Danielle
Fullkomligt konverterad till detta sätt att laga mat!!!

Jag hade skjutit upp inköp av denna typ av maskin för evigheter på grund av prislappen på den konkurrent som jag skulle ha köpt. Jag hade en Froothie blender och älskade den så när jag såg nyårserbjudandet tyckte jag det var ett bra pris och vad har jag att förlora? Nu älskar jag mitt köp! Jag har helt konverterat till detta sätt att laga mat! Allt är så enkelt och jag har fortfarande så mycket mer att utforska!! Ja, integrerad våg skulle ha varit fantastiskt men det är inte värt den extra kostnaden. Jag rekommenderar denna maskin för alla!

 

Kellie
Helt fantastisk, äntligen hittat en passion för matlagning!!

Efter omfattande efterforskning för en termo-maskin kom jag över Optimum Thermocook. Med 30 dagars öppet köp tänkte jag varför inte. Jag var så spänd över att få denna maskin, inte bara ser den bra ut på min köksbänk, utan den har alla funktioner jag behöver och det är en robust, stark enhet som gör allt!!
Jag kan ärligt säga att denna älskling har gett mig mycket glädje i köket, för att inte tala om resten av familjen som nu njuter av utsökta och näringsrika måltider varje dag (och äter mycket mer grönsaker utan att ens veta om det!!). Ett stort försäljningsargument för mig var ångkokaren i rostfritt stål, jag är väldigt anti-plast så Thermomix intresserade mig inte. Jag sktyter om den för alla och skulle inte tveka i rekommendera den. Titta bara på utrymmet, jag tror verkligen denna maskin kommer att ge sina rivaler stor konkurrens!! Froothies kundtjänst var också fantastisk. 10/10

 

Nick
Verkligen imponerad - mycket bättre än väntat

Någon jag känner hade köpt en Optimum blender via Froothie och lyckades övertala mig att köpa denna.
Thermocook gör exakt vad det står på paketet, inga problem. Den enda nackdelen jag har hittat är att den kan vara lite högljudd, men jag har märkt att den är antingen i nivå med, eller tystare än, min mosters Thermomix.
Bakverk på under 30 sekunder? Lättgjord Risotto? Thermocook fixar det hela, och gör det bra.
Skulle rekommendera, 10/10.

 

Orsa
Perfekt för mig och jag är så glad att jag hittade er annons på Facebook

Jag köpte Optimum Thermocook eftersom jag har öppnat ett café i ett köpcentrum och vi kan inte använda en spis eller en grill så detta är perfekt... den gör allt jag behöver den att göra och kan inte leva utan den nu. Vilket underverk till maskin, jag berättar detta för alla mina vänner!

 

Robin
Inte inser hur mycket jag saknade termo-matlagning

Hade tidigare en billigare version som jag älskade men efter nio månader slutade den värma men kan inte klaga eftersom jag fick mina pengar tillbaka. Såg att Froothie hade en ThermoCook som var till extrapris.
Har en av deras juicers och en blender så jag visste att produkten skulle vara välgjord och med utmärkt service, och de har också en 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti så jag beställde en. Wow, den är välgjord och fungerar väl och jag har använt den varje dag sedan dess. Den hjälper till med att få saker redo för julen, jag älskar verkligen hur man tillsätter ingredienserna ställer in tillagningstid och värme, och lämnar den sedan för att komma tillbaka senare – allt tillagat och färdigt.

 

Corina Ureche
OPTIMUM THERMOCOOK PRO I BUCĂTĂRIA URECHESTI - FÖRSTA INTRYCK

Som ett första intryck kan jag berätta för er att apparaten passar min bänk perfekt. Den tar inte upp för mycket utrymme och designen smälter in underbart. Det är välbyggd och har endast en fast del, tror inte att du behöver öppna, ta isär och sedan sätta ihop den igen för att njuta av vad den har att erbjuda dig.
Många gånger har jag velat tillsätta ingredienser som morötter, ananas, nötter eller betor till min juice men min klassiska mixer kan inte hantera det och mixar inte särskilt bra. Jag sätter min tilltro till OPTIMUM ThermoCook.
Kontrollpanelen har temperatur, tid och hastighetsinställningarna och efter några användningar av apparaten kommer du inte ens behöva handboken för att göra önskade inställningar.
En av de bästa funktionerna i denna maskin är DIY, som ger dig möjlighet att spara dina favoritrecept. Den kommer att spara alla inställningar du gjort för ett recept och när du vill göra det igen behöver du bara gå tillbaka till DIY.
[...] Jag har massor av recept som jag är angelägen om att testa så håll dig nära mitt kök. [...]

 

Corina Ureche, från Rumänien (Transsylvanien) är författare och ägare av den kulinariska bloggen www.corinaureche.ro. Hon kockar med passion för sin familj och har skrivit på bloggen sedan 2009 med tillgängliga och läckra recept för familjer som alltid är i tidsnöd. Hon är nyfiken, gillar att experimentera med nya saker och hon letar alltid efter lösningar för att underlätta arbetet i köket.

Kate Hackworthy från Veggie Desserter

Den här prylen tar upp ungefär lika mycket plats som en 4-skivors brödrost, men den kan utföra massor av funktioner. Den är i huvudsak en matberedare med ett värmeelement, och du behöver bara byta tillbehör för att göra den till ännu mer - från kokning och sautering till knådning och att hacka. Ja verkligen. Denna vackra best kan göra allt. Jag är ganska säker på att jag kommer att använda ThermoCook mer än min vattenkokare. Den kommer att göra frukost: gröt, smoothies, yoghurt; lunch: soppa, pesto, bröd; middag: gryta, ris, såser, pizzadeg... ända fram till dessert: maräng, smulpaj och tårta.
Maskinen kan ersätta en massa köksprylar och den tillagar allt underbart. Det är en stabil enhet och tar inte upp mycket utrymme för något som gör så mycket. Det är en riktigt multi-tasker och kan gå från att krossa is till att knåda deg. Du kan få mjöl från havre eller korn, få strösocker i pulverform florsocker, eller koka en gryta.

 

Kate har en ganska ovanlig blogg. Hon gör fräscha desserter från grönsaker. I år vann Kate Best Food Blog i UK National Blog Awards, var listad som en av Top Bloggers of the Year av Top Sante Magazine och blev månadens Jamie Oliver blogg i februari.

Shaheen Sutton Från Allotment2kitchen

Hittills har jag varit imponerad av den och jag tror att om du hade en familj att laga mat till så skulle ThermoCook definitivt vara till hjälp i köket... Jag kan se mig själv använda den mycket mer.

 

Shaheen startade sin veggie och vegan blogg för att presentera recepten hon gjort av grönsaker från sin trädgård. Sedan dess har hon drivit sitt eget kafé, utsetts till en av de bästa Veggie Bloggare i Storbritannien av Vegetarian Living Magazine och var tvåa i årets stora Vegan Bake Off .

Elizabeth Atia från ‘Elizabeth’s Kitchen Diary’

Så vad kan Thermocook göra? Allt! Nej allvarligt, förutom barnpassning, rengöring av fönster och att diska kan denna maskin göra nästan allt!... Hittills har jag i min Thermocook gjort blomkålssoppa, en frukostsmoothie, bröddeg, dip på bondbönor och parmesan, lemon curd, florsocker (sann historia!, denna maskin är tillräckligt kraftfull för att splittra strösocker till florsocker! Aldrig igen behöver jag stå utan tillräckligt med florsocker igen!), olika sorters härliga kakor & kex, jordnötskakor (tre olika små kakor för familjens julgransdekoration, ses på bilden nedan), en pavlova (både för de vispade äggvitorna och toppingen av vispgrädde), ingefärs-öl, glögg, gröt, varm choklad, krämig polenta och en fiskpaj - inklusive ångkokning och vispning av gräddpotatis för paj, hårdkokning av äggen och skapat den mest utsökta sås. Läs hela recensionen - klicka här

 

Elizabeth är en kanadensiska men lever på Shetlandsöarna med sin familj och här bloggar hon familjerecept med hjälp av lokala säsongsbetonade råvaror. Elisabet var en finalist i årets BIB Awards och är rankad trea i Storbritannien av eBuzzing Gastronomi. Elizabeth skriver för A Taste of Shetland och 60 North Magazine. Hennes arbete kan också hittas på I'i Shetland och 750g le mag.

Laura Peter

Jag är mycket glad över att presentera Froothies nya produkt, den multifunktionella matberedaren Optimum ThermoCook Pro 20-in-1.
Tomten kom tidigare i år i mitt fall, med en verkligt personlig assistent i köket! En mycket trevlig överraskning från Froothie Rumänien som kommer att vara till stor hjälp! Under nästa period kommer jag att presentera en mängd fantastiska recept och hur lätt den här matlagningsapparaten kan användas! Jag är fylld med entusiasm och jag kan inte vänta med att utnyttja den!
[…] Med Optimum ThermoCook kommer du att tillaga dina rätter mycket snabbare och varför inte mycket bättre, med mindre ansträngning från din sida och den intjänade tiden kan investeras i andra saker.
Froothie kommer hjälpa alla de människor som inte har någon tid att förlora, och när du väl börjat använda denna matlagningsapparat är jag säker på att du inte kommer att kunna föreställa dig livet utan den.
Det mest imponerande faktum hos denna produkt är att den har en hel del förinställda funktioner, saker som gör den lätt att programmera:

 • Smoothie
 • Snabb soppa
 • Yoghurt
 • Röra
 • Stuva
 • Exakt uppvärmning
 • Ris
 • Göra deg
 • Hacka
 • Sautera
 • Koka

 • Utöver dessa förinställda program erbjuder Optimum ThermoCook Pro dig möjligheten att spela in dina favoritrecept så att du kan återskapa dem igen när som helst […] Läs hela recensionen - klicka här

   

  Laura är en kulinarisk bloggare med en stor passion för matlagning, nedärvt från sin mor. Hennes blogg är i majoritet om traditionella rumänska rätter som alla har råd med. Hon startade den här bloggen i slutet av 2010, och under dessa 5 verksamhetsår har de fått 340 000 gillar på Facebook och deras antal följare växer snabbt, inte bara hos rumäner utan även bland utländska personer som tycker rumänska recept är aptitretande. Under denna tid har de fått positiva recensioner, särskilt från rumäner bosatta utomlands som kunnat lugna sin hemlängtan med lite traditionell mat. Hon säger att hon vill hålla igång den här bloggen som en passion snarare än en bussiness, för att erbjuda inspiration till de som söker det.

  Janice Pattie

  Denna multifunktionella matberedare har massor av funktioner. Jag skulle beskriva den som en kraftfull 2 liters rostfri blender som funkar lite som en vattenkokare, vilket innebär att du kan tilllaga mat, hetta upp och även mixa. Det är en ganska förenklad förklaring av Optimum Thermocook som har över 20 funktioner som alla är utformade att hjälpa dig att skapa en rad imponerande, näringsrika måltider åt din familj, helt utan konserveringsmedel.... Läs hela recensionen - klicka här

   

  Janice är en väletablerad matbloggare från Skottland. Hennes blogg Farmersgirl Kitchen handlar om enkel hemlagad husmanskost med massor av inspirerande recept. Janice har vunnit flera recepttävlingar och även fått sina recept publicerade i The Guardian och Wayfair. Under en mat-turné i Novia Scotia fick hon 88,782 twittrar på 7 dagar

  The Veg Space

  Min främsta anledning för att tillaga detta idag var för att verkligen hårdtesta denna nya köksleksak. Den blev väldigt snabbt min främsta hjälpreda och älskling i köket för varje ändamål. Svårt att beskriva allt den klarar av... (med facit i hand hade det varit enklare att säga vad den kanske inte klarar av... diska, duka eller byta blöjor). Hoppas du ser varför jag älskar den. Denna fantastiska pryl är som att ha sin alldeles egen sous-chef hemma i köket. Nej, i själva verket är det som att ha din egen mästerkock på plats! Bara plocka fram vad du har, lägg i allt, slappna av en stund i soffan (eller ta hand om annan möjlig sparad disk!),När du kommer tillbaka är middagen är klar... Läs hela recensionen - klicka här

   

  Kate är diplomerad Cordon Vert i Vegetarian Cookery och har sin egen webbsajt - TheVegSpace.co.uk, som är listad som "Top 10 UK Vegetarian blogs" av The Guardian, Red Magazine, och Vegetarian Living Magazine. Hennes recept finns i Cook Vegetarian Magazine, Observer Food Monthly med flera. Hon vann "‘Vegetarian Chef of the Future Competition" som drivs av Vegetarian Society, och under 2011 var hon skaparen av" UK’s Tastiest Meat-Free Dish "och vann en tävling från Linda McCartney Foods.

  Jan Bennett

  DTack vare ThermoCook börjar det se ut som att jag är överflödig i mitt eget kök! Låt mig berätta min egen historia om denna verkligen häpnadsväckande apparat... ..Oh ja, ThermoCook är verkligen varje matlagningsälskares dröm. Det är naturligtvis inte så att jag eller någon annan inte kan laga mat men ThermoCook gör allt så mycket lättare. Även potatismos tas om hand på under 18 minuter från början till slut... Receptboken som medföljer innehåller över 90 recept men när du har kört den några gånger faller naturligt egna recept på plats, som för mig med denna enkla grönsakssoppa "Curried Vegetable Soup".... Läs hela recensionen - klicka här

   

  Jan Bennett är författare till aglugofoil.com som konsekvent omämnts som en av de 100 främsta matbloggarna i Storbritannien. Med sammanlagt tusentals följare på sociala medier är Jan en erkänd auktoritet på matlagning hemma och använder enbart den bästa utrustningen för jobbet

  Neil Martin - Natural Juice Junkie - Erkänd som en av Storbritanniens ledande Juice-experter, kvalificerad Juice-terapeut och registrerad Complimentary Medical Assoc.

  Jag älskar enkelheten och mångsidigheten hos den nya Optimum ThermoCook. Användargränssnittet är lätt att förstå och ger mig även möjlighet att skapa mina egna DIY program. Jag behöver inte längre finna utrymme för både en blender, bakmaskin, soppmaskin, riskokare, matberedare... denna enda maskin ersätter alla dessa köksprylar ger mig maximal funktionalitet, samtidigt som den upptar minimalt med utrymme

   

  Efter att ha uppnått en mirakulös förändring i sin egen hälsa erkänns Neil nu som en av Storbritanniens ledande juice-experter. Neil är en kvalificerad Natural Juice terapeut, registrerat hos Complimentary Medical Association. Genom sin hemsida (naturaljuicejunkie.com) och hans juice-detox program har han kunnat leverera betydande hälsofördelar för tusentals människor över hela världen. Neils recept beskrivs ofta som att smaka "för bra för att vara nyttigt". Neil påträffas regelbundet som att vara värd för utsålda evenemang i hela Storbritannien då han fortsätter sitt uppdrag med att dela fördelarna med en "juicy" livsstil.

  Nayna Kanabar

  För att testa min ThermoCook började jag med enheten för ångkokning. Enkelt skall det vara för jag är inte så bra när det hantering av elektriska prylar, men till min förvåning lyckades även jag installera och använda denna enhet på ett klick !!!....... Mitt andra försök med ThermoCook var en kryddad squash-soppa. Jag tillsatte hackad lök och bitar av squash i kannan, tillsammans med grön chili, en nypa kummin, salt och vatten och tryckte på funktionen för "Quick Soup" och hade en läcker rykande het soppa på mindre än 20 minuter. Saker gick bättre och bättre, så imponerande!!! Mitt tredje försök var att göra sylt/marmelad... ..Något som visade sig bli perfekt..... Läs hela recensionen - klicka här

   

  Nayna är en av Storbritanniens mest populära vegetariska bloggare. Hon bloggar enkla vegetariska recept och rankas bland topp-50 matbloggar i Storbritannien av Foodies 100. Naynas recept har dykt upp i Metro, The Evening Standard och Eat In magazine.

  Kvalificerad ledande näringskonsult, kock, journalist och författare till flera hälsoböcker.

  Thermocook är kraftfull multifunktionell apparat. Förutom att vara en högkvalitativ blender så är den mycket mångsidig - den kan göra puré och samtidigt värma vilket gör den perfekt för soppor, såser och grytor. Den kan också finmala kryddor, nötter och frön så den är perfekt för en hel rad av råa godsaker och desserter.
  Jag har just använt Optimum ThermoCook under en matlagningsdemonstration under London Veg Fest för soppa, pesto och gjort fudge med mera , som alla älskade. Maskinen har så stor potential - jag älskar den!!

   

  Christine är en kvalificerad ledande näringskonsult, kock, Journalist och mediaexpert. Under sin omfattande utbildning fick hon en First Class Honours degree i Näringsterapi vid berömda Nutrition Centre CNELM. Hon är också kvalificerad på MSc nivå och håller utbildningar i pedagogik för vuxenutbildning och föreläser. Som erfaren mat- och hälsoskribent bidrar Christine regelbundet till nationella och lokala tidskrifter och tidningar om mat, hälsa, näring och fitness. Hon har förekommit mycket i media, inklusive radio och TV. Hon är författare till flera hälso- och kokböcker.

  * Obligatoriska fält

  10 290 kr

  10 290 kr

  * Pris inklusive moms, exklusive 95:- i leveransavgift  20 PRAKTISKA FUNKTIONER

  MED EN UNIK GÖR-DET-SJÄLV (DIY) FUNKTION FÖR ANPASSNING TILL EGNA FAVORITRECEPT  HACKAR
  VISPAR
  MIXAR
  EMULGERAR
  MALER
  KNÅDAR
  TILLAGNING
  BLANDAR
  OMRÖRNING
  ÅNGKOKAR
  VÄGER
  UPPVÄRMNING MED PRECISION
  MOSAR
  SAUTERAR
  STRIMLAR
  LÅNGKOK
  BANKAR
  VISPAR
  KOKAR
  STUVAR
  EGNA PROGRAM


  VI GARANTERAR DIN NÖJDHET
  KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION... DU KOMMER BLI FÖRBLUFFAD!

  BRANSCHENS MEST OMFATTANDE GARANTI INKLUDERAR MOTOR & DELAR,
  ARBETE, RIKSTÄCKANDE SERVICECENTRA & KUNDSUPPORT

  Fler videor kommer snart...   

  • INTRODUKTION

   Så mycket mer än bara en "traditionell” matberedare - med multifunktionella Optimum ThermoCook är det som att ha ett professionellt utbildat köksbiträde nära till hands.

   Optimum ThermoCook är en verkligen unik apparat som utformats speciellt för upptagna människor som längtar efter att skapa nya, läckra och hälsosamma måltider åt sin familj och sig själv. Månader av forskning och utveckling har gått in i dess funktionalitet och ser till att den kan bidra till att förvandla en enkel hemkock till mästerkock för att skapa goda, hälsosamma recept genom en knapptryckning.

   Och eftersom den kommer från leverantören Optimum Appliances vet du att du får kvalitet i världsklass till ett överkomligt pris. Vår leverantörs prioritet och fokus har alltid varit kvalitet och livslängd, och produktens prestanda är odiskutabel eftersom varje del monteras till perfektion med material av högsta tillgängliga kvalitet.

  • VARFÖR ERBJUDA DENNA MULTIFUNKTIONELLA OPTIMUM THERMOCOOK?

   Vi vet att dina dagar är fullpackade och att ditt schema är fyllt till bristningsgränsen. Vi vet också att du vill att din familj ska ha näringsrik, välsmakande mat men att du inte har tid att tillbringa hela dagen i köket att skapa den. Slutligen vet vi också att även om du är beredd att investera i din familjs hälsa så är din budget inte obegränsad.

   Så vi gav oss själva en utmaning: att erbjuda en högkvalitativ apparat som kan göra allt som Thermomix TM-31, KitchenAid Cook Professor, ThermoChef och MyCook Premium kan göra... till ett överkomligt pris.

   Vi importerar den direkt från leverantören, Optimum, och erbjuder den direkt till dig utan tredjeparts återförsäljare, demonstrations- eller försäljningsomkostnader. Detta innebär att vi kan hålla kostnaderna så låga som möjligt, och samtidigt ge förtroende att handla av ett företag på nätet (se Vårt löfte nedan).

  • FUNKTIONALITET

   Din ThermoCook Pro kommer snabbt att bli din "hemliga bundsförvant" som hjälper dig att skapa minnesvärda, tillsatsfria, näringsrika måltider som din familj kommer att älska, varje steg på vägen från prepareing till tillagning och rengöring. Här är en komplett lista över dess många funktioner:

   • Hackar:äggvitor för perfekta omelett eller maräng.
   • Vispar: blandar ingredienserna med lätthet.
   • Emulgering: släta, krämiga salladsdressingar, majonnäs och röror.
   • Maler:nymalet mjöl av ris och spannmål för maximal näring.
   • Knådar: färska bröddegar, scones-mix och andra läckra bakverk.
   • Tillagar: kokar, sjuder eller stuvar allt från ris till frikadeller, sylt och chili.
   • Blandar:mixar ingredienser till släta blandningar.
   • Omrörning: gör det möjligt för användaren att lämna apparaten medan ingredienser fortsätter omröras
   • Ångkokning:tillaga perfekta ångkokta grönsaker, kött, fisk, frukt, ris och pasta.
   • Vägning:levererar precision med varje ingrediens.
   • Exakt uppvärmning: värm barnmat eller choklad till 37 °C och hålla den där.
   • Pureeing:Gör mjuka puréer och barnmat.
   • Sautering: gör läckra sauteringar och wooka kött och grönsaker
   • Malning:skära/mal upp ingredienser, speciellt kött i små bitar
   • Långkok tillaga mat långsamt i flera timmar på låg temperatur
   • Slå/hårdvispa:skapa lätta och fluffiga slutresultat
   • Vispa:äggvitor för perfekta omeletter eller maränger
   • Koka:för upp maten till en härligt bubblande temperatur
   • Stuva:kokta sakta kött och grönsaker till prefekt konsistens
   • DIY:(gör-det-själv) en unik funktion för att skräddarsy dina favoritrecept.

    

   Och det bästa av allt är att du inte blir fast med smutsiga kastruller och pannor! Din ThermoCook är enkel att rengöra och alla komponenter som anges under tillbehör kan diskas i diskmaskin. Det är verkligen så enkelt.

  • VÅRT LÖFTE

   Naturligtvis slutar inte din relation med oss när du köper din multifunktionella Optimum ThermoCook. Den må vara enkel att använda men din ThermoCook är en sofistikerad maskin. Det innebär att du kommer att vilja få fortlöpande stöd och råd som hjälper dig att få ut det mesta av den.

   Det är därför vi ser till att vårt Froothie supportteam alltid bara är ett telefonsamtal bort.

   Dessutom, som Froothie-kund kan du dra nytta av vår unika garanti på en månads provperiod. Om du inte är nöjd med din Optimum ThermoCook så låt oss bara veta det inom 30 dagar från mottagandet. Vi ger dig en fullständig, ovillkorlig återbetalning utan frågor,och ordnar och betalar även för återtransport av din ThermoCook tillbaka till Froothie.

  • SAMMANFATTNING

   Även om den multifunktionella Optimum ThermoCook på ytan kan se ut som en enkel matberedare så är den är verkligen i en klass för sig. Redan från första gången du använder den för att snabbt och enkelt skapa hälsosam, läcker, femstjärniga mat från början till slut kommer du att undra hur du någonsin klarit dig utan den.

   Kraftfull nog att möta kraven från ett kommersiellt kök - men tillräckligt billig för det genomsnittliga hushållet – varar din ThermoCook livet ut. Tänk på den som ditt personliga köksbiträde i en enda apparat.

  Copyright Athena Solutions Pty Ltd

  Stolt leverantör av Optimum-serien i Sverige.

  PayPal Logo

  contact info

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (SE)
   Unit 1/ 24, London Drive,
   Bayswater VIC 3153,
   Australia
  • Momsregistreringsnummer : SE502076836101
   Kundservice : [email protected]
   telefonnummer : 010-8848195

  INSTAGRAM