Högkvalitativa köksmaskiner utformad
och utvecklat för dig i Australien"
 
"Som det gamla ordspråket säger: Man får det man betalar för, kvalitet varar livet ut!" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

VIBROFIT 3D – AVANCERAD 3D MÅNGRIKTAD FITNESS VIBRATIONSPLATTA

 

HORISONTELL OCH OSCILLATIONSTEKNIK som används av NASA, sjukhus och träningscenter

 

VibroFit 3D erbjuder både oscillerande och horisontell vibration. En studie publicerad i tidningen “Physical Therapy Science” har visat att den horisontella vibrationen förbättrar balansen och rädslan för fall hos äldre individer. Horisontell vibration används även på sjukhus och träningscenter för att hjälpa de äldre att förbättra underkroppens styrka och balans, inklusive patienter med hemiplegi (förlamning på ena sidan av kroppen). På grund av de medföljande viktminskningseffekterna av vibrationsträningen, kan vanliga sjukdomar som diabetes och kardiovaskulära sjukdomar hos äldre förbättras genom långvarig användning.

Vibrationsteknologi är ett århundrade gammalt vetenskapligt användande inom hälsa och välbefinnande. Helkroppsvibrationer (HKV), som först användes av det ryska rymdprogrammet och som senare blev populariserat av NASA, gör det möjligt för astronauterna att förhindra muskel- och benförlust i miljöer med nollgravitet, för att förbli rymdbundna under längre perioder.


Hälsofördelar som bevisats av forskare"Helkroppsvibrationer kan vara lika effektiva som vanlig träning”"

“Vår studie är den första som visar att helkroppsvibrationer kan vara lika effektiva som vanlig träning när det kommer till bekämpning av några av de negativa konsekvenserna från fetma och diabetes.” Meghan E. McGee-Lawrence, PhD, Augusta University

Resultaten visat att HKV kan vara en användbar kompletterande terapi för att bekämpa metabola sjukdomar hos individer med sjuklig fetma.

Resultaten visade att båda frekvenserna gav signifikanta förbättringar i blodflödet inom de första 4 minuterna av vibrationer.

Resultaten tyder på att vibrationsträning är fördelaktigt för individer som lider av diabetes, i och med att det förbättrar blodcirkulationen, hjälper till att hantera kroppsvikten och minskar risken för fetma.

Resultaten visade att den ökade muskelaktiviteten resulterade i en förbättrad bentäthet i ländryggen hos postmenopausala kvinnor.


VIBROFIT 3D – AVANCERAD 3D MÅNGRIKTAD FITNESS VIBRATIONSPLATTA

RRP: 6 172 kr

VIBROFIT 3D INkluderar:

 • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Motståndsband
 • Fjärrkontroll
 • Användarmanual

 

nedan följer en saklig jämförelse mellan:

  Vibrofit 3D   Vibroslim Radial 3D

Maximal motorkraft:
 
350W + 350W
 
200W + 200W

Hastighet (varje läge):
 
1-99
 
1-20

Antal förinställda program (oscillerande):
 
5
 
1

Antal förinställda program (horisontell):
 
5
 
1

Antal förinställda program (3D):
 
5
 
1

Manuellt program:
 
Ja
 
Ja

Vibrationsfrekvens:
 
4-15Hz (Horisontell),
4-15Hz (Oscillerande)
 
5-10Hz

Produktvikt:
 
21kg
 
22kg

Garanti:
 
2 år Inhemska
 
3 år
Maximal motorkraft (horisontell): 350W
Maximal motorkraft (oscillerande): 350W
Märkeffekt 300W
Hastighet 1-99
Antal förinställda program (oscillerande): 5
Antal förinställda program (horisontell): 5
Antal förinställda program (3D): 5
Amplitud (Horisontell): 1-13mm
Amplitud (Oscillerande): 1-18mm
Frekvens (Horisontell): 4-15Hz
Frekvens (Oscillerande): 4-15Hz
Timer: 1-10 minuter
Produktvikt Oscillerande, horisontell, 3D
Kontrollpanel Digital display and tryckknappskontroll
Maximal användarvikt: 120kg
Produktmått  80x45x15cm
Produktvikt 21kg

3D Vibrationer: Ökade muskelkontraktioner

De tredimensionella (3D) vibrationerna framkallar mer varierade muskelkontraktioner vid större intensiteter och hjälper dig att uppnå bättre resultat på kortare tid

Kompakt: Enkel att förvara och sätta upp hemma

Till skillnad från konventionella träningsmaskiner har VibroFit 3D en smal och rektangulär form som kan sättas upp och lagras hur enkelt som helst, vilket gör det möjligt för dig att träna hela kroppen direkt i ditt hem.

Tonar, formar och bränner

Enkla kroppsställningar som vem som helst kan utföra, är allt du behöver för en helkroppsträning som tonar dina muskler, formar din kropp och bränner bort oönskade fetter. Du kan även använda plattan för att värmas upp, kylas ner och lindra ömma muskler.

Stödjer cirkulationen och benhälsan

Helkroppsvibrationer har blivit medicinskt bevisat att förbättra cirkulationen och benhälsan med endast en 10-15 minuters användning per dag. Förbättra din hälsa och vitalisera din kropp utan att behöva lämna ditt hem.

Främjar balans och rörlighet

De flesta övningar kan orsaka ledvärk eller skada. Helkroppsvibrationer har visat sig förbättra flexibilitet och rörelseomfång i lederna, redan från första användningen. Det är perfekt för äldre individer att stärka sina kroppar för att förbättra balans och rörlighet på ett säkert sätt.

Efter en heldag på jobbet är det så enkelt att få det gjort - Fifi50

Jag köpte detta för mig själv och min man tyckte att det var bara en annan gimmick. Så då provade han det och nu är han helt fast i det och älskar det. Jag ville ha det för att tona armar och ben, det funkar jättebra. - Jac5006

Det är lätt att använda och jag älskar Bluetooth så att jag kan skrolla igenom min musik samtidigt. Mitt barnbarn som bara är tre år gammal brukar ställa sig på det och ropa “snabbare snabbare”, hon är bara tre år gammal så nu har ni ännu en ny medlem. Så enkelt att förvara och ha nära till hands. - Kimstclaire16

Bästa träningsutrustning jag någonsin har köpt (och jag har mycket). Jag kunde känna effekterna redan från första gången. Tack Ideal World. - Sophie2121

Min fru tycker att det är det bästa efter skivat bröd, hon älskar det. Det har ett stort värde och min fru har verkligen tonat sin kropp. Hon har verkligen känt av fördelarna sedan hon skaffade det. - Nigelk

Stabil och väldesignad. Det är fortfarande mina första dagar och jag har inte använt många program ännu, men jag experimenterar fortfarande! Väldigt enkel att förvara och tar endast 10 minuter per dag - JohnC58

* Obligatoriska fält

6 172 kr

6 172 kr

* Pris inklusive moms, exklusive 95:- i leveransavgift

 

PRODUCT REVIEWS

"Efter en heldag på jobbet är det så enkelt att få det gjort"

by Fifi50

"Jag köpte detta för mig själv och min man tyckte att det var bara en annan gimmick. Så då provade han det och nu är han helt fast i det och älskar det. Jag ville ha det för att tona armar och ben, det funkar jättebra."

by Jac5006

"Det är lätt att använda och jag älskar Bluetooth så att jag kan skrolla igenom min musik samtidigt. Mitt barnbarn som bara är tre år gammal brukar ställa sig på det och ropa “snabbare snabbare”, hon är bara tre år gammal så nu har ni ännu en ny medlem. Så enkelt att förvara och ha nära till hands. "

by Kimstclaire16

"Bästa träningsutrustning jag någonsin har köpt (och jag har mycket). Jag kunde känna effekterna redan från första gången. Tack Ideal World. "

by Sophie2121

"Min fru tycker att det är det bästa efter skivat bröd, hon älskar det. Det har ett stort värde och min fru har verkligen tonat sin kropp. Hon har verkligen känt av fördelarna sedan hon skaffade det."

by Nigelk

"Stabil och väldesignad. Det är fortfarande mina första dagar och jag har inte använt många program ännu, men jag experimenterar fortfarande! Väldigt enkel att förvara och tar endast 10 minuter per dag. "

by JohnC58 
 
 
 

VARFÖR VIBRATIONSPLATTAN ÄR DEN BÄSTA TRÄNINGSMASKINEN FÖR HÄLSAN & VÄLMÅENDET-
LÄS MER

 
 • INTRODUKTION

  Vibrofit 3D är allt du någonsin drömt om och mer. Den ökar blodcirkulationen, lindrar muskelsmärta, ökar flexibiliteten, bygger muskler, stärker benen och hjälper dig att bränna fett med större effektivitet. Vibrofit 3D har tre olika vibrationslägen och drivs av dubbla 350W-motorer.

  Vibrationsteknologi är ett århundrade gammalt användande inom hälsa och välbefinnande. Helkroppsvibrationer (HKV), som först användes av det ryska rymdprogrammet och som senare blev populariserat av NASA, gör det möjligt för astronauterna att förhindra muskel- och benförlust i miljöer med nollgravitet, för att förbli rymdbundna under längre perioder.

  Syftet med vår VibroFit 3D vibrationsplatta är att hjälpa dig att uppnå bättre hälsa och träning på kortare tid och med mindre ansträngning på jorden. På grund av de olika vibrationslägena och intensitetsnivåerna, är VibroFit 3D idealisk för alla i familjen, men särskilt effektiv för personer som vill göra skillnad i träningsresultaten.

 • UNIKT HORISONTELLT VIBRATIONSLÄGE

  VibroFit 3D är tredimensionell eftersom den erbjuder oscillerande och horisontella vibrationer för att ge en effektiv och välrundad träning. VibroFit framkallar muskelkontraktioner till en ännu större utsträckning, vilket är särskilt viktigt för dig som letar efter en vibrationsplatta som verkligen hjälper dig att bygga upp en högre bentäthet och starkare muskler.

  Till skillnad från många andra vibrationsplattor som erbjuder linjära- (vertikal enkelriktad rörelse) eller elliptiska (huvusakligen linjär vibration med mer horisontell än vertikal rörelse) vibrationer, erbjuder VibroFit 3D horisontella vibrationer som visats i en studie som publicerats i ‘Journal of Physical Therapy Science’ att det förbättrar balansen och rädslan för att falla hos äldre individer. Horisontella vibrationer andänds även på sjukhus och träningscenter för att hjälpa äldre att förbättra kroppens styrka och balans, inklusive hemiplegiska patienter (förlamning på ena sidan av kroppen). På grund av de medföljande viktminskningseffekterna från vibrationsträningen, förbättras vanliga sjukdomar som diabetes och kardiovaskulära sjukdomar genom långvarig användning.

  Vertikala plattor är anses ofta vara effektiva för bentäthet och muskelbyggnad, speciellt för kroppsbyggare och professionella idrottare. Detta är dock en typ av vibration som kan vara obekväm för användaren och är inte så lätt att vänja sig vid, då det vanligtvis ger högre intensitet och ökad vibrationsupplevelse i huvudet. Elliptiska plattor å andra sidan, marknadsförs ofta som en unik "funktion". I själva verket är denna typ av vibration en teknikgenväg för att undvika högre kostnader för ytterligare hårdvaror som krävs för att eliminera oönskad horisontell rörelse, för att uppnå linjär vibration. Denna typ av vibration är också populär bland lågkostnadsmodeller och get inget signifikant bidrag till användarfördelar förutom de vanliga effekterna av HKV.

 • VARFÖR ÄR VIBROFIT 3D?

  VibroFit 3D är tredimensionell eftersom den erbjuder både oscillerande och horisontella vibrationer för att ge en effektiv och välrundad träning. Genom att vibrera längs ett bredare spektrum, framkallar VibroFit 3D muskelkontraktioner till en högre nivå, vilket är särskilt viktigt om du letar efter en vibrationsplatta som verkligen hjälper dig att stärka skelettet och musklerna.

 • fördelar
  3D Vibrationer: Ökade effekter av muskelkontraktioner i hela kroppen

  Då detta är en uppgradering till våra populära mångsidiga vibrationsplattor, kommer VibroFit 3D att revolutionera ditt träningspass ytterligare genom att ge större mångsidighet och intensitet, för en ännu mer välrundad helkroppsträning. De tredimensionella (3D) vibrationerna framkallar en mer varierad och större grad av muskelkontraktioner för att hjälpa dig att uppnå bättre resultat på kortare tid.

  Kompakt: Enkel att förvara och sätta upp hemma

  Till skillnad från träningscyklar, löpband eller till och med roddmaskiner, har VibroFit 3D en rektangulär form som sätts upp och förvaras enkelt så att du bekvämt kan träna i ditt eget hem. Du behöver inte investera i dyra gymmedlemskap eller besvärlig träningsutrustning för att få den träning du behöver.

  Tonar, formar och bränner

  Med VibroFit 3D kan vem som helst göra det som krävs för att komma i form med en helkroppsträning som tonar upp dina muskler, formar din kropp och bränner bort oönskade fetter. Du kan till och med använda den för att värma upp, kyla ner och lindra ömma eller spända muskler - perfekt för de som är skrivbordsbundna och letar efter en snabb väg att få in motion i sin dagliga rutin.

  Stödjer cirkulationen och benhälsan

  Träning främjar blodcirkulationen, bentäthet och hälsan i allmänhet. Man bör dock promenera 3 km varje dag för att uppnå önskvärda resultat. Helkroppsvibrationer är medicinskt bevisade att förbättra cirkulationen och benhälsan genom att endast använda maskinen i 10-15 minuter om dagen, allt i bekvämligheten av ditt eget hem.

  Främjar balansen och rörligheten

  Till skillnad från många övningar som ofta medför ledvärk och kan leda till ledskador, har helkroppsvibrationer visats att förbättra flexibilitet och rörelseomfång i leder. Denna förbättring är synlig redan vid första användning av helkroppsvibrationer vid låg amplitud. Det horisontella läget är utmärkt för äldre individer eller personer som inte kan utföra konventionell träning för att återvinna kroppens styrka och balans.

  Riktas mot flera problemområden samtidigt

  Genom att utföra aerobics och styrketräning på VibroFit 3D, kommer du att kunna förstärka effekterna av viktminskning, samt effektivt bygga upp muskler i hela kroppen, vilket kan hjälpa till med fettförbränning även när du är stillasittande. Vibrationsteknologin säkerställer att alla dina muskelgrupper sätts igång samtidigt, vilket garanterar den mest effektiva träningen.

 • PASSAR ALLA LIVSSTILAR, PERFEKT FÖR ALLA ÅLDRAR

  VibroFit 3D är perfekt för människor i alla åldrar och alla i familjen på grund av de oscillerande, horisontella och tredimensionella (3D) vibrationslägena som erbjuds. Vibrationsträning är inte bara okomplicerat utan även extremt lätt att använda och enkelt att få in i din träningsrutin. VibroFit 3D är ett användbart och fördelaktigt tillägg till alla hushåll då det är säkert och effektivt för äldre individer, personer som lider av skador och sjukdomar eller personer som precis börjat träna.

  För träningsentusiaster och professionella idrottare är VibroFit 3D det perfekta tillägget till träningspasset eftersom det ökar träningseffekter och effektivitet genom att erbjuda 3D vibrationer, som hjälper till att optimera träningen. Studier har visat att helkroppsvibrationer vid en amplitud på 10mm eller mer är effektiv för kroppsbyggnad och skapar högre bentäthet. Dessutom minskar helkroppsvibrationer risken för skador och förbättrar flexibilitet i leder, samtidigt som det bygger muskelmassa för att förbättra träningsresultatet.

  VibroFit 3D är allt som du och din familj behöver för att bli friskare, starkare och lyckligare.

 • KONTRAINDIKATIONER

  Vi rekommenderar att du konsulterar din läkare innan du utför något nytt träningsprogram. Du bör inte använda vibrationsmaskiner om du har något av följande hälsotillstånd:

  Om du fortfarande är osäker eller om du har några frågor om våra vibrationsmaskiner så hjälper vi dig gärna! Tveka inta att ringa oss, maila eller använda vår online-chat.

 • SAMMANFATTNING

  VibroFit 3D är en kompakt, tredimensionell (3D) vibrationsplatta som ger dig en effektiv och välrundad helkroppsträning hemma. Den tredimensionella (3D) vibrationsplattan vibrerar mellan 4-12 Hz, upp till 13mm i horisontellt läge, medan det vertikala läget vibrerar mellan 4-15 Hz, upp till 19mm. VibroFit är en kraftfull träningsmaskin, omslagen i en elegant och kompakt exteriör, och den drivs av dubbla 350W-motorer för att ge olika vibrationslägen.

  Kontrollpanelen har en digital display och tryckknappar med fem förinställda program för varje vibrationsläge och anpassning av manuell programmering, så att du kan börja träna med endast ett knapptryck. Vi har även inkluderat motståndsband som du får med din VibroFit 3D, så att du kan anpassa din träning efter önskad intensitet.

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Stolt leverantör av Optimum-serien i Sverige.

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (SE)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • Momsregistreringsnummer : SE502076836101
  Kundservice : [email protected]
  telefonnummer : 010-8848195

INSTAGRAM