Högkvalitativa köksmaskiner utformad
och utvecklat för dig i Australien"
 
"Som det gamla ordspråket säger: Man får det man betalar för, kvalitet varar livet ut!" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Webbsajt: www.food4health.com
Facebook: huntergathererhealthnut
Mobil.nr: 0431252585

Blenders recension:

Hej på er om inte känner mig, jag heter Samantha Baird, ägare av Food for Thought. Jag får ständigt frågor om mina rekommendationer på vilken blender jag föredrar så jag tänkte sätt pennan till papperet och dela mina erfarenheter.

I egenskap av livsmedelscoach gör jag konsekvent matlagningsdemonstrationer för arbete och hemmabruk. Min blender får så att säga sig en ordentlig genomkörare flera gånger om dagen. I år har jag arbetat mig igenom några av dessa lite kostsammare apparaterna så här kommer min rapport:

En av mina första blenders OBH Nordica, gjorde sitt jobbet ibland. Jag fann att om jag körde vanlig banan och rismjölk med lite honung så var allt bra, men så fort jag tillsatte lite grönt och dadlar så – blev det hela klumpigt  :( Om du är en smoothieälskare som jag så är klumpar ett absolut nej. Denna blender misslyckades när jag tillsatte is, en blixt och sedan så dog den.

Matberedare Philips 1000W Compact 3-i-1 modell 3.4L kanna. Ett alternativ till lägre kostnad, själva matberedaren i denna maskin är bra. Även om denna mixer inte heller kan hantera is och än en gång kämpar för att mixa till en jämn konsistens. Den är oförmögen att utföra de flesta uppgifter som ges en höghastighetsblender.

OBH Nordica - Allt i ett. Jag älskar den här lilla enheten, även om den inte är en blender så är den mer av en mini-matberedare och stavmixer. Det är snabbt och enkelt och jag använder den fortfarande ibland för potatismos eller snabbt använder staven för min pumpasoppa medan den fortfarande är i grytan. Den är inte särskilt kraftfull så du skulle absolut inte använda den för en grön smoothie, nötmjölk eller nötsmör mm.

Vita Easy var mitt nästa stora köp. Det är ganska dyra rekommenderade utpriset på $799,00 var det första hindret. Denna maskin har ett utseende mycket liknande Vitamix, så jag bestämde att det skulle vara värt investeringen. Vita Easy annonserar att du kan tillsätta hela livsmedel och blanda allt tillsammans och påstår sig kunna utföra de flesta uppgifter som tillskrivs en höghastighetsblender. Inledningsvis verkade det vara en mycket bra och kraftfull maskin. Med tiden var den inte lika effektiv på sina uppgifter och efter några få veckor var dess undergång uppenbar eftersom den inte hade något överbelastningsskydd. Blendern överhettade och blåste säkringarna vilket gjorde den obrukbar. Tyvärr efter att ha returnerat blendern och fått den ersatt tre gånger på grund av sina begränsningar i förmågan att utföra de regelbundna uppgifter som krävs, så fick jag medge att denna blender inte lever upp till förväntningarna. Efter tredje bytet på Vita Easy så föreslog support-teamet att orsaken kunde bero på användaren och ersatte inte blendern igen. Det var dags att hitta ett bättre alternativ med en bra kundservice för att stödja en effektiv produkt.

Välkommen till Optimum blender från Froothie. Min nya favorit är Optimum 9400, Jag har funnit att denna blender passar mina behov till ett mycket överkomligt pris. Jag älskar den. Med ett försäljningspris på under $500, det faktum att det är ett australiskt ägt och opererat företag så är det en extra bonus. När jag gör en grön smoothie kan jag vara säker på att den kommer ut silkeslen varje gång. Jag körde morot, rödbetor, zucchini och grönt med is och den mixade allt utan bekymmer. Jag har också gjort varma soppor, bliss och proteinbollar, nötmjölk och smör. Denna maskin klarar allt, från varm soppa till fryst sorbet och allt däremellan. Och vad jag verkligen gillar är möjligheten att köpa en förlängd garanti. Den har en säkerhetsavstänging/överbelastningsbrytare så ingen sprängd blender för min del :). När jag beställde dessa blenders var kundtjänsten fantastiskt, teamet som skyndsamt ordnade min första beställning i tid för ett event, följt av fortsatt stöd och utmärkt service vid varje förfrågan. Jag kunde inte vara lyckligare med mitt val och jag rekommenderar denna blender för såväl hemmabruk som kommersiell användning. Det är ett MÅSTE-köp!

Om du har några som helst frågor så tveka inte att kontakta mig!

 

Samantha Baird

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Stolt leverantör av Optimum-serien i Sverige.

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (SE)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • Momsregistreringsnummer : SE502076836101
  Kundservice : [email protected]
  telefonnummer : 010-8848195

INSTAGRAM